2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 71278 بازدید | 2622 پست

جای عودی دخترم شکست خیلی ناراحت نشدم چون کمی کهنه شده بود فعلا جایگیزین نمیشه از جا شمعی که مناسبش هست استفاده می کنم.

امروز طی صحبت هایی که با همسرم داشتیم ومجال گفتنش اینجا نیست خیلی جدی ولی کوتاه با همسرم صحبت کردم که من می خوام محیط زندگیم خلوت وتمیز باشه مثال زدم از خزید مواد غذایی تا مثلا ماکروفر که استفاده نمی کنیم

گفتم این خواسته وانتظار من تو زندگی مشترک چیزیه که به من ارامش میده وباعث میشه خوشحال تر باشم وبرای دخترم مادر بهتری باشم

علی الحساب رفت تو فکر وتاییدی کرد تا ببینیم در عمل چیکار می کنه

شادی صدام کنید
خراب که نداریم اما مداد و خودکار اضافه داریم چون هر دو پسرم محصل هستند ابتدای سال پدرشون از بازار مش ...

یادش بخیر پدرمنم همیشه موقع مدرسه ها می‌رفتیم خرید ، شش تا بچه مدرسه ای بودیم یه عالمه دفتر و خودکار و مدادو... چه روزایی بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها شما سالانه چند شیشه آبلیمو، آبغوره، سرکه، آب نارنج (خونگی) مصرف می‌کنین؟ براش چند کیلو میوه م ...

من ابغوره یه شیشه دو لیتری مادرم برام میاره. برای دوسال کافیه

ابلیمو خیلی مصرفم کمه. بیشتر مهمان ها درخواست میکنن. هرسال خودم درست میکردم میموند برای سال دیگه. امسال درست نکردم یه شیشه کوچیک خریدم

آب نارنج هم مصرف نداریم

و اینکه از پیاز رنده شده تو چه غذاهایی استفاده می‌کنین❓من تو املت و ماکارونی رنده می‌کنم چون دوست ند ...

فقط برای کتلت رنده میکنم

برای باقی غذاها خیلی ریز خورد میکنم وقتی خوب سرخ بشه دیگه تو غذا اصلا مشخص نمیشه یا شایدم من دقت نکردم بهش

دقیقا سشوار منم چند بار اینجوری جرقه زد ( با اینکه پارسال ۴۰۰ برای تعویض موتورش هزینه کرده بودم ⁦☹️⁩ ...

عزیزم ممکنه بگی چه مارکی خریدی؟  من این مدت هنوز به نتیجه نرسیدم چه برندی بخرم و فعلا بدون سشوار موندیم! 

بچه‌ها شما سالانه چند شیشه آبلیمو، آبغوره، سرکه، آب نارنج (خونگی) مصرف می‌کنین؟ براش چند کیلو میوه م ...

نارنج مصرف زیادی نداریم 

ما تو خونمون درخت نارنج داریم 

ولی در حد 4-5تاشو مصرف میکنیم 

یه مقدارشو میفروشیم 

یه مقدار هم میدم به همسایه ها و فامیل ها 

ابغوره و آبلیمو اصلا مصرف نداریم 

در طول سال هروقت برای شربت و غذا آبلیمو بخوام کمی لیمو تازه میگیریم 

❌لایک❌

ابلیمو و آبغوره در حد یک لیتر ..آبلیمو پسند همسره و آب غوره پسند من هست 

این مقدار آبلیمو برا موارد هست که دسترسی ندارم به لیمو ..تقریبا از اردیبهشت تا پاییز  خود لیمو رو میخرم و اصلا آبلیمو  نگه نمیدارم این مدت و تو پاییز زمستون هر موقع یادم باشه و دسترس لیمو میخرم 

نارنج رو حتما خودشو میخرم و آب نارنج مصرف ندارم  

جای عودی دخترم شکست خیلی ناراحت نشدم چون کمی کهنه شده بود فعلا جایگیزین نمیشه از جا شمعی که مناسبش ه ...

ببخشید شادی جون من کوچیک ترم و اینو میگم ولی ایکاش میگفتید مثلا اینجوری به توام بیشتر میتونم محبت کنم 

نمیدونم مردا چرا انقدر حساسن 😂ته دلشون حسودی میکنن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قبلا آبلیمو رو برای کل سال مخریدم ولی یکسال در شیشه ی 10کیلویی آبلیمو ترکید و متوجه نشدم وقتی رفتم سراغش که فاسد شده بود بعد از اون همیشه لیموی تازه مصرف میکنم، همیشه تو میوه فروشی ها لیموی تازه (شیراز یا سنگی) هست.تا حالا لیموی فیریز شده استفاده نکردم و جاش رو هم ندارم. 

آبغوره رو هم مادرهمسرم درخت انگور دارن و زحمت میکشن هر سال دوتا بطری 1.5میدن.

آب نارنج هم خودم میجوشونم قوامش رو مصرف میکنم که در حد یک شیشه ی نیم لیتری رو تا یکسال و نیم دارم. 

سه لیتر آب نارنج سه لیتر آبغوره از جای معتبر تهیه میکنم 

آبلیمو نمی‌گیرم چون همه ی سال لیمو تازه هست و چه خودم چه اعضای خانواده لیمو تازه که سر سفره بچکونیم روی غذا میپسندیم 

سرکه اصلا مصرف نداریم 

ققنوس
و اینکه از پیاز رنده شده تو چه غذاهایی استفاده می‌کنین❓من تو املت و ماکارونی رنده می‌کنم چون دوست ند ...

در اکثر غذاها رنده میکنم مگر برای تزیین غذا استفاده کنم که در اون صورت خلالی خیلی نازک میکنم  

ققنوس