2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 64418 بازدید | 2423 پست
می دونی بنظرم چون اکثر مینیمالها قبلا یا ماکسیمال بودن و یا از ماکسیمال بودن ،فراری بودن میدونن او ...

بله حرفاتون درسته در کنار این رعایت کیفیت هم میشه سلیقه های خانومانه به خرج داد

به قول شادی جون که چند تا پست بعد گفتن با یه گلدون یا استفاده از رنگ های مختلف تو ظرف و لباس و ...میشه به زندگی روح داد 

اینجوری خونه خیلی خالی و بدون تنوع دیده نمیشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله حرفاتون درسته در کنار این رعایت کیفیت هم میشه سلیقه های خانومانه به خرج دادبه قول شادی جون که چن ...

دقیقا . ولی دیگه پای انتخاب هامون باید بایستیم دیگه . من خیلی وسیله ها بوده به مامانم نشون دادم پسند نکرده ولی وقتی خریدم آوردم خونه و با وسایل دیگه هماهنگ کردم خیلی خوشش اومده .یا مثلا لباس و پارچه . در هر حال باید جوری باشه خودمون اون وضع رو دوست داشته باشیم . 

قرار بود برای عید لباس خونه بخرم همسرم گفت به سلیقه من بخر نظرشون گفتن خندم گرفت چون ایتم هاش تو کمدم داشتم خودشم خنده اش گرفته بود قرار شد برای مهمانی های عید همون ها بپوشم فقط شالم یه کم لیز نمی دونم جدید همون رنگ بخرم یا همون استفاده کنم این دیگه بمونه برای دقیقه نود

البته بگما من دارم ریز ریز کارام می کنم وگرنه به قول هیدوا جان دوس دارم از زمستوتم لذت ببرم وعجله ای ندارم فصل تموم بشه.

شادی صدام کنید

موضوع مورد صحبت فردا

✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️

دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن 

یه روز تراش

یه روز دفتر یادداشت چسب دار

من یهویی کردم لوازم التحریر

شادی صدام کنید
دقیقا . ولی دیگه پای انتخاب هامون باید بایستیم دیگه . من خیلی وسیله ها بوده به مامانم نشون دادم پسند ...

چارخونه جون این بحث و گفتی یاد یه مصیبتی افتادم که فکر نکنم تاحالا مطرح شده باشه😅

بعضی آدما یه اخلاقی دارن یه وسیله ای رو با ذوق میخرن میارن خونه اما بعد پشیمون میشن 😑 این ادما خیلی سخته که بخوان مینیمالیست بشن 

زندگی درکنار این ادما هم برای ما مینیمالیست ها خیلی سخته 

من مادرم اینجوریه و یکی از دلایلی که نمیذارم ورودی بده این اخلاقشه

خودم پاک کن ندارم 

دوتا تراش دارم یکی لوازم ارایش

یکی مداد رنگی ومداد ساده 

مداد رنگی هم دو سه تا رنگ دارم

خط کش یه دونه فلزی دارم برای دفتر واینا

یه دونه شیشه ای بلند دارم برای کیک پزی لازمم میشه

دفترچه هم دارم که استفاده می کنم

یه دفترچه کوچیک اشتباه کردم خریدم برای دخترم دیگه نگه داشتم بزرگ شد استفاده کنم یا خودم لازمم شد استفاده کنم.

شادی صدام کنید
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن یه روز تراشیه رو ...

همشو دارم و خیلی کم استفاده میشه ولی نگه میدارم تا استفاده بشن و برن خروجی

موضوع صحبت فردا:✅️✅️✅️خودکار و مدادهای خراب یا اضافه✅️✅️✅️(شادی جان نبودن من اعلام کردم)

تو خونه یک جامدادی دارم که توش یک اتود، چندین رنگ خودکار، یک پاک کن و یک لاک غلط گیره، دوتا دفترچه دارم که تویکی یادداشت روزانه مینویسم و اون یکی نو هست تا بعدا مصرف شه. 

ولی محل کارم یک کیف بزرگ لوازم آرایشی رو به عنوان جامدادی بردم و توش از هر آیتم لوازم التحریر اعم از تراش و پاک کن و مداد و خط کش ٣تا دارم (وقتایی که بچه ها وسیله هاشون گم میشه یا اینکه یادشون میره بیارن، میدم بهشون) وچندین رنگ خودکار برای امضاء دفترای بچه هاس و تو این زمینه نمیشه مینیمال بشم. ولی سعی میکنم موارد بی مصرف رو رد کنم یا به همکارای دیگه که لازم دارن بدم. 

خروجی های امروز من 

عینک طبی کهنه.

لباس زیر کهنه.

تاپ که ی کم گشاد شده بود و تبدیل به دستمال شد.

اسکاج کهنه.

کف شور حمام رو هم نو گذاشتم. عادت دارم ماهی یک بار عوض میکنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام به همه. 

در مورد لوازم تحریر چون من و همسرم هر دو محصلیم زیاد داریم تو خونه. پارسال با خریدن یه دونه تبلت بخش زیادی از وسایل مون کم شد. اما همچنان مداد و خودکار و کاغذ باید باشه تو خونه. امروز میخوام کشو لوازم تحریر ها رو مرتب کنم. این چند وقت که خونه تکونی داشتم این کشو کابوسم بود😂 خیلی شلوغه وسایل کارهای هنریم هم هست. چند تا جزوه هم دارم که باید اسکن شون کنم و به صورت دیجیتال نگهشون دارم. 

یه سوال از خانومای هنرمند. من دفتر ابرنگم دیگه اخراشه. تا جایی که بتونم وسایل کاغذی رو اسکن میکنم ولی این یکی رو یه کم شک دارم. یه دلبستگی دارم به نقاشیام. شما راه حلی واسه این موضوع پیدا کردین؟