2777
2789

من امشب سر یه موضوعی ک  مامانم میگفت ارههه شما تورفاه بودید ازبچگی و ازبس همه چی رومحیا داشتید لوس شدید و باید محرومتون میکردم ازامکاناتتون تا ادب میشدید

بهش گفتم چجور توازخودت خجالت نمیکشی بابت بچه هایی ک ازبچگی همشون درگیر افسردگی شدید شدن و هرکدوم ب نحوی منزوی و اواره و فراری ازخونه شدن ؟ چجور یادت نمیاد ک بچه های سه ساله دوساله رو اواره خونه ی این واون و کوچه میکردی ک بری سرکار بخاطر پز کارمندیت ب جاریات؟ وقتی ازمدرسه میومدیم گشنه وتشنه باید میموندیم  و سرماو گرما توکوچه بودیم تابیای و یبار ما طعم غذای گرم وخونه ی نرم و نچشیدیم؟ 

چجوری روت میشه  حرف بزنی وقتی من میرم دکتر و بم میگن افسردگیت نشات گرفته از ۴/۵ سالگیته  میفهمی افسردگی بچه ۵ ساله ینی چی؟   ینی ما محبت ندیدیم عاطفه ندیدیم خونه گرم ندیدیم  کتک خوردیم غر زدنات و شنیدم ک ازاشپزی وخونه داری متنفری .. تو باعث شدی ما اصلا طعم زندگی و بچگی و نچشیم تو مدام درگیر این بودی ک هوو سرت نیاد و مارواز رفتن ب هرعروسی وعزا ومهمونی محروم میکردی تو عقاید تو دوستی حرامه و ما حتی یه دوست ازهمکلاسیامونم نداشتیم توبذر کینه و بی اعتمادی و تو وجود ما کاشتی میفهمی؟؟؟؟ چجور ازاینکه  تک تک بچه هات توقعرای افسردگی ان توسن کم ازخودت خجالت نمیکشی؟ 

فک میکنید چی جواب داد ؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد گفتم هر روز بهش میگم ازش متنفرم و هرگز هم نمیبخشمش

جوابش اینه که من خیلی بی چشم و رو و ناسپاسم و معتقده بی نقصترین والد عالم بوده و آخرشم چندتا نفرین میکنه طبق معمول

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

قطعا طلبکارت شد

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

بعله مثل همیشه دو دستی میزد توسینش و میگفت وای خدایا مار میدادی  ولی دختر نمیدادی  عربا میدونستن دختر چیه ک زنده زنده خاکش میکردن کاش خاکت میکردیم  الهی ک سربچه هات بیاد الهی بچه هات بی مادربشن  الهی ب عزات بشینم  تو ازهمون اول هرزه بودی من جمعت میکردم تو با باباتم میخوابیدی اگه من جلوتو نمیگرفتم و شروع کرددددد دوساعت ب چرت وپرت گفتن (پارانویید شدید داره یعنی مدام توهم  توطئه داره   )😊

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اره گفتم ولی خب بعدش میگن ما هرکاری کنیم بازم لیاقت نداری🫡

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بعله مثل همیشه دو دستی میزد توسینش و میگفت وای خدایا مار میدادی ولی دختر نمیدادی عربا میدونستن دخت ...

🥲💔

❌کاربر هیییی_زندگی من نیستم❌                                               با تیغ گیتار میزنم رویه رگام :)🖤🥀