2777
2789
عنوان

تاحالا ب مادر یا پدرتون گفتید ک چقد بهتون اسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 65 پست
فک کنم یه کاربری تگم کرده بود اما من حتی نمیدونستم ازکدوم اسیبم بگمممممم اصن نمیتونم بیان کنم من حتی ...

کیمیا استارتر اون تاپیک بود خیلی مادر بدی داشت 

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
منم خیلی سعی میکنم خودم پراز عقده ام همیشه وجدان درد دارم ک نکنه بچم یکم حتی یکم از دردای منو تجرب ...

آره عزیزم حتما میتونی هرچند بچه های الان خیلی بدقلق و لجبازند ..ولی یه کانال بهت معرفی می کنم دکتر علی میریان بزنی تو گوگل میاره برات اسم کانالش مسیر رشد هست دوره داره واسه اضطراب بچه ها ..میگه ماها همه زخم خورده تربیت نادرست و اتفاقاتی تلخ بچگیمون هستیم ک پدر و مادرهای ما آگاهی نداشتند چجوری برخورد کنند خب یه جورایی هم تقصیر نداشتند چون بلد نبودند 

ولی نسل امروز پدر و مادر باید آگاه باشند تا این زنجیره افسردگی و اضطراب در بچه ها قطع بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زیاد گفتم هر روز بهش میگم ازش متنفرم و هرگز هم نمیبخشمشجوابش اینه که من خیلی بی چشم و رو و ناسپاس ...

یکی از تنبیه هاش میدونی چی بووووود؟؟؟؟؟ ک یادم ک میاد قلبم تیرمیکشه؟ ما بابامون هیجوقت مارو خریدنبرد  ینی پول میداد ک مادرم بخره حالا یا ازپول خودش میخرید چمیدونم ...  اونوقت ما کوچولو بودیم سر هربحث چرت بجگونه ای مارو لخت میکرد لخت مادرزاد میگفت حالا برید لباسی ک باباتون خریده رو بموشید و ما چون نداشتیم ساعتها لخت میموندیم میگفت حالا دیدید باباتون چقد بده؟ نبینم هی بگید بابا باباها   

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

یکی از تنبیه هاش میدونی چی بووووود؟؟؟؟؟ ک یادم ک میاد قلبم تیرمیکشه؟ ما بابامون هیجوقت مارو خریدنبرد ...

میدونم

با نمونه مشابهش 23 سال سروکار داشتم 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
لعنت ب دوتاشون،الان تو قبرن

لعنت کردن ادمو اروم میکنه منم منتظرم بمیره هی بگم خدایا من نمیبخشمش هرگززززز توهم نبخشش

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بعله مثل همیشه دو دستی میزد توسینش و میگفت وای خدایا مار میدادی ولی دختر نمیدادی عربا میدونستن دخت ...

تو ک گفنی ادامش هم میدادی ک تااخر ک حرف رو دلت نمونه

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
یکی از تنبیه هاش میدونی چی بووووود؟؟؟؟؟ ک یادم ک میاد قلبم تیرمیکشه؟ ما بابامون هیجوقت مارو خریدنبرد ...

وا بزرگ بودید؟ بچه ها رو جلو هم چند ساعت لخت میکرد

خجالت نمیکشیده

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
تو ک گفنی ادامش هم میدادی ک تااخر ک حرف رو دلت نمونه

دیگه نشد خودش و رو ب قبله کرد ک خدایا اینو بکش اگه وجود داری 😂 گفتم حالا بتازون  فردا روز پیرشدی محتاج همین یدونه ماری ک زاییدی .. گفت الهی پیش مرگم بشی 

وا بزرگ بودید؟ بچه ها رو جلو هم چند ساعت لخت میکردخجالت نمیکشیده

اسی گفت مادرش پارانویید داره

شک و بی اعتمادی شدید (بیمارگونه) نسبت به همه چیز

یه جور اختلال فکری و وسواس شدید نسبته آدم ها و همه چیزهای اطراف

واسه کسی که این اختلال رو داره این رفتارها عجیب و دو از ذهن نیست

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

وا بزرگ بودید؟ بچه ها رو جلو هم چند ساعت لخت میکردخجالت نمیکشیده

ن فک کنم حدود ۶/۷ساله بودیم  من ازشنیدن و دیدن رابطه جنسیش هرشب  روانی شدم مغزم توانایی تحلیل ســکــس و نداشت فک میکرد بابام میخواد بکشتش شبا تاصب دندونام ازاسترس روهم میلرزید ک نمیره یوقت الان متنفر از رابطه جنسی ام ... حالم بدمیشه