2777
2789
عنوان

تاحالا ب مادر یا پدرتون گفتید ک چقد بهتون اسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 65 پست
معلومه که سخته من روانشناس نیستم و به روانشناسی علاقه هم ندارم ولی تجربه شخصیمه تا نبخشی نمیتونی رها ...

مریم میدونستی من تحصیلاتم رولنشناسیه؟ و کارورزی بیمارستانم گذروندم ؟ 😁  ولی تحمل نداشتم و غمهام هزاربرابر شد؟ واسه همین واسه ارشد وقفه انداختم و بچه دارشدم و قیدشو زدم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مریم میدونستی من تحصیلاتم رولنشناسیه؟ و کارورزی بیمارستانم گذروندم ؟ 😁 ولی تحمل نداشتم و غمهام هزا ...

نه نمیدونستم 

عزیزم اشکال نداره بچه ها یه ذره بزرگ شدن برو سمت رشته دیگه مثل تاریخ من تازه میخوام بعد تخصص برم سمت تاریخ تاربخ آکادمیک بخونم‌🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیدونستم عزیزم اشکال نداره بچه ها یه ذره بزرگ شدن برو سمت رشته دیگه مثل تاریخ من تازه میخوام بعد ...

نمیخوام برم دانشگاه یا سرکار هرگز بعدازبچه دارشدن میترسم ک نتونم بهشون برسم  ... میخوام تمام وقتم و بزارم واسه بچه هام تا بزرگ شن انقدی باید میخوندم خوندم کافیه واسم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

نمیخوام برم دانشگاه یا سرکار هرگز بعدازبچه دارشدن میترسم ک نتونم بهشون برسم ... میخوام تمام وقتم و ...

آره کار خیلی خوبی میکنی همین دیدن بزرگ شدن بچه ها خودش دانشگاهه انگار آدم باهاشون بزرگ میشه 

تو مامان خیلی خوبی هستی 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

آره کار خیلی خوبی میکنی همین دیدن بزرگ شدن بچه ها خودش دانشگاهه انگار آدم باهاشون بزرگ میشه تو مامان ...

توام دوست خیلی خوب منی مریم جون    (جمله  همیشگیه پسرمم هست  😁)