2777
2789
عنوان

تاحالا ب مادر یا پدرتون گفتید ک چقد بهتون اسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 65 پست

عزیزم درکت می کنم من خودم یه زخم خورده ام از بچگی سابقه اضطراب داشتم ک تو تمام مراحل زندگیم اثر بد گذاشت 😔😔😔 البته مامان من خیلی دلسوز و مهربان بود ولی باهامون زیاد حرف نمی‌زد بابام ک فقط داد وفریاداش یادم مونده الان به جایی رسیدم ک هر چالشی تو زندگیم پیش میاد میرم سراغ روانپزشک و دارو میگیرم ...ولی بازم بخاطر پسرم می‌جنگم ک اون اتفاقاتی بد براش نیفته دارم آموزش می بینم البته اگه موفق باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی جرات می‌کنه

نمیدونیییییی ک چقد میتونه یه مادر وحشتناک باشه ک ادم بگه دلم واسه زندگی با یه خیانتکار تنگ شده ینی چی ؟؟؟؟  اخ   خوشبحال هرکسی میتونه کناربیاد  من تمام عمرم با عذاب بچگیام گذشت نمیتونم بپذیرم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

همین الانم آسیب میزنن

نمیدونی حسودترین و بدخواه ترین ادم زندگی یه دختر مادرش باشه چ اسیبیههههههه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بعله مثل همیشه دو دستی میزد توسینش و میگفت وای خدایا مار میدادی ولی دختر نمیدادی عربا میدونستن دخت ...

عزیزم ازون موقع دارم تاپیکاتو میخونم. وای قلبم گرفت برای بعضی تاپیکات ب جان بچه هام

الهی ک خدا بخاطر طفل معصومات راهی برات باز کنه عزیزم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
اره گفتم ولی هیچ تاثیری جز کتک خوردن خودم نداشت:)

یه سم همیشه کشنده اس 😁 این جمله رو ازخودم در اوردم 

منم گاهی حرفامو سرش خالی میکنم 

ولی هیچ وقت شاغل بودنشو بد ندونستم

چون خودم زن شاغل دوست دارم 

ولی آره

خیلی حرفا رو زدم به پدر و مادرم حالا یا با ادب یا بی ادب

بهشچن گفتم به خواهر بزرگ چندین ساله خونه دادی 

از بعد ازدواجش اونجا میشینه

نه اجاره 

نه هیچی

بعد سر ۵۰۰ هزار تومن با من بحث میکنی

هر وقتم میگم چرا اینقدر تفاوت میزاری

میگه توهم شوهر کن تا بهت خونه بدم !

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

عزیزم درکت می کنم من خودم یه زخم خورده ام از بچگی سابقه اضطراب داشتم ک تو تمام مراحل زندگیم اثر بد گ ...

منم خیلی سعی میکنم خودم پراز عقده ام  همیشه وجدان درد دارم ک نکنه بچم  یکم حتی یکم از دردای منو تجربه کنه   اما نمیدونم ک میتونم یا نه؟ 

منم گاهی حرفامو سرش خالی میکنم ولی هیچ وقت شاغل بودنشو بد ندونستمچون خودم زن شاغل دوست دارم ولی آرهخ ...

شاغلی ک ب خونه اشپزی و بچه داری متنفره جرا بایدشوهرکنه و بچه بیاره؟ ک بعدرهاشون کنه 

تاپیک دختران آسیب دیده از مادر و خوندی؟

فک کنم یه کاربری تگم کرده بود اما من حتی نمیدونستم ازکدوم اسیبم بگمممممم اصن نمیتونم بیان کنم من حتی تراپی هم حالمو خوب نکرد بدترکرد   من خودم روانشناسی خوندم اصن ...

شاغلی ک ب خونه اشپزی و بچه داری متنفره جرا بایدشوهرکنه و بچه بیاره؟ ک بعدرهاشون کنه

نمیدونم

واسه من رها نکرد 

ولی تو همه چیز خیلی تفاوت گذاشت

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

نه نمیگم دلم نمیاد 

الانم یه شوهر گیرم اومده تا دهن بازمیکنم چیزی بگم کتکم میزنه

پدرمادرم هرچی بودن یه سیلی هم بهم نزدن 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍