2777
2789
عنوان

از دست مربی فوتبال پسرم عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با شوهرت فقط آخر هفته ها برن هر روز چیه

بخدا کلافه شدم ، از وقتی میره اونجا دیگه حرفمو نمیخونه ، سرخود شده 

هر چی باهاش حرف میزنم تذکر میدم باز کار خودشو میکنه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

به جای اینکه بچه رو تهدید کنی که نمیفرستیش قشنگ شیرفهمش کن تا هماهنگ نکرده باهاتون نباید جایی بره 

ولی با خود مربیش هم حتما باید صحبت کنین بهتره شوهرت بره حق نداره واقعا اینطوری گند بزنه به تربیت بچه معلوم هم نیست چه نقشه ای داشته باشه واقعا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اصلا هیچجوره نمیشه اطمینان کسب کرد ، محیط مردونه ست ، شوهرمم خوشش نمیاد برم اونجا دم سالن خودشم سرکا ...

دقیقا ببین من خودم کسی بودم ک توی بچگیم ضربه خوردم اونم نه از غریبه 

از فامیل به شدت مذهبی 

پس به هیچ وجه تاکید می‌کنم به هیچ وجه تا مطمعن نشدی نزار توی جمعشون حضور داشته باشه

بجاش بگو با دوستایی ک باهاشون صمیمی هستی یه روز تعطیل میریم بیرون

خدایی نکرده خدایی نکرده 

الان گریه کنه بهتر اینه که ضربه روحی جسمی بخوره و آینده اش ختم بشه به سرزنش خودش و دید بد به آدما

چرا همسرت باهاش صحبت نمیکنه؟؟؟؟یا اینکه از اونجا درش بیار پسرت جای دیگه فوتبال ثبت نام کناولش گریه م ...

انقدر بی فکره ، فقط لب و دهنه 

از هر طرف نگاه کنی مشکوکه ی ورزشگاه دیگه ببر

آره واقعا ، اصلا گفت برده کافی شاپ خودش بند دلم پاره شد ، کلی سین جیمش کردم ببینم چی گذشته اونجا

خیلی ببخشید مربی فوتبال طبق کدوم قرارداد میبره دعای ندبه؟ /=

به کافه رفتن و پیتزا دادن و پی اس بازی کردن و تفریح بردنش چیزی نگفتی   فقط مشکلت دعای ندبه بردنشه؟  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
آره واقعا ، اصلا گفت برده کافی شاپ خودش بند دلم پاره شد ، کلی سین جیمش کردم ببینم چی گذشته اونجا

شما باید مدیریت کنی

پسرت فقط باید تایم کلاس خودش را بره بقیه را اجازه نده یره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بخدا کلافه شدم ، از وقتی میره اونجا دیگه حرفمو نمیخونه ، سرخود شده هر چی باهاش حرف میزنم تذکر میدم ب ...

جدی باهاش برخورد کن اجازه نده بره اونجا بفرستش یه جای دیگه همراه شوهرت سنش کمه برا تنها رفتن به کافه و اینجا ها