2777
2789
عنوان

از دست مربی فوتبال پسرم عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 84 پست
سآلن ورزشی مردونه ست ، اصلا خانم راه نمیدن تو سرما نمیتونم وایسم اون وقت شب ، ماشینم ندارم

سالن رو کلا عوض کن 

دعای ندبه یا کافی شاپ فرق نداره بچه ده ساله بدون اطلاع والدین نباااااید با یه مرد بالغ بیرون باشه اونم تومقصد نامعلوم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خوب کارش درست نیست

فکر میکنی ما زنا بخاطر چی پیر میشیم عزیزم ؟؟ هر کی میبینه میگه فلان جات چروک شده ، موهات سفید شده ، خب از حرص و جوشه دیگه 

حرص شوهر بی فکر ، جوش سلامت جسم و روان بچه ، دیگه آدم پیر نمیشه با اینا ؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالن رو کلا عوض کن دعای ندبه یا کافی شاپ فرق نداره بچه ده ساله بدون اطلاع والدین نباااااید با یه مرد ...

آخخخخ، حرف دلمو زدی 

اصلا میره بیرون یه دم آرامش ندارم ، میگم الان کجاست ، چیکار میکنه ، نکنه ببرشون باز سرخود جایی

تصمیم گرفتم نذارم دیگه بره اونجا ، هر چند گریه کنه

اره قشنگ از دعای ندبه شروع کرده اعتماد جلب کنه

جدا از همه اینا چه حوصله ای داره

16 تا بچه 

اون همه مسعولیت چطور قبول میکنه ؟؟

بقیه خوانواده هاچراچیزی نمیگن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
جدا از همه اینا چه حوصله ای داره16 تا بچه اون همه مسعولیت چطور قبول میکنه ؟؟بقیه خوانواده هاچراچیزی ...

نمیدونم والا ، همینش مشکوکه دیگه 

تو این اوضاع اقتصادی با اون شهریه ، بچه رو مینی بوس کرایه کنی ببری بیرون نهر بدی با خرج خودت

نمیدونم والا ، همینش مشکوکه دیگه تو این اوضاع اقتصادی با اون شهریه ، بچه رو مینی بوس کرایه کنی ببری ...

خیلی عجیبه 

الان آدم حوصله بچه خودشم نداره چه برسه 16 تا پسر بچه 

حتمن کلاسش و عوض کن

پسرت هم از سرش میافته 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
فکر کنم شماهم مثل من زیادی کارهارو بعهده گرفتی .یه ذره برا همسرت مسعولیت بده

آره دقیقا ، اصلا خودش به زیون بهم گفته پیش همه ، گفته انقدر تو حواست هست به بچه ها که من خیالم راحته دیگه خودمو درگیر نمیکنم