2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا محل نمیدم، چون نسبت به هرکدوم از کاراش ناراحت شدم بدتر تکرارش کرده تا حرصمو دربیاره، ولی خوشم ...

پاشو از کنارش برو

زیاد نزدیکش نشین 

ایندفه شروع کرد بگو این که این همه کمالات داره چرا شوهرش طلاقش داد میموند سر زندگیش

یا بگو براش شوهر پیدا کن چرا به من میگی

من تو جیبم شوهر ندارم که بدم ببری براش

یعنی به من اسیبی میزنه؟😓

نه به خودش،خط قرمز خداوند متعال قلب وآبروی بندگانشه وقتی برای کسی سیاست می‌کنه براش نقشه میکشید خدا میگه حالا طرف حسابت منم ببینم تو خوب بلدی نقشه بکشی یامن

بنظرم نسبت به حرفاش کاملا بی توجه باش ،اصلا وقتی داره درمورد دختر خالش حرف میزنه خودتو با گوشیت سرگرم کن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
پاشو از کنارش بروزیاد نزدیکش نشین ایندفه شروع کرد بگو این که این همه کمالات داره چرا شوهرش طلاقش داد ...

همش از شوهرش بد میگن 

اصلا دلیل طلاقشون مشخص نیس ولی خب هیشکی تقصیر خودشو گردن نمیگیره که میگن پسره عی`اش بود رفیق باز بود و...

درسته عزیزم ممنون بابت راهنماییت هروقت میبینه حالم با شوهرم خوبه ناراحتی وحسادت از قیافه اش زار میزن ...

خواهش میکنم 😁🌹

سعی کن نزاری هیچکی رو زندگیت تاثیر بزاره

تازه حالت خوب باشه اون بیشتر فشار میخوره 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
نه به خودش،خط قرمز خداوند متعال قلب وآبروی بندگانشه وقتی برای کسی سیاست می‌کنه براش نقشه میکشید خدا ...

خدا منو از شر و توطئه های اون حفظ کنه🤦🏻‍♀️ 

خودشم به راه راست هدایت کنه

واقعا نمیدونم چه مرگشه😓

بنظرم نسبت به حرفاش کاملا بی توجه باش ،اصلا وقتی داره درمورد دختر خالش حرف میزنه خودتو با گوشیت سرگر ...

تا میخوام خودمو سرگرم کنم اسممو صدا میزنه منتظر میمونه به حرفش گوش بدم میخواد بفهمونه مخاطب حرفاش منم🤦🏻‍♀️

شوهرمم از ترس اینکه باز دعوامون میشه دست و پاشو گم میکنه تا حرف اون زنیکه باز میشه.

تا میخوام خودمو سرگرم کنم اسممو صدا میزنه منتظر میمونه به حرفش گوش بدم میخواد بفهمونه مخاطب حرفاش من ...

بنظرم حرفش که تموم شد بگو خب ، چی بگم ،نظری ندارم 

خیلی دیگه تکرار کرد بگو واقعا علاقه ای ندارم در جریان زندگی دخترخالت باشم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
خدا منو از شر و توطئه های اون حفظ کنه🤦🏻‍♀️ خودشم به راه راست هدایت کنهواقعا نمیدونم چه مرگشه😓

یه توضیح بدم ،من با برادرا شوارم صمیمی هستیم البته قبلا بیشتر خیلی هم باهم حرف میزدیم مشورت میکردیم و...‌ولی سر وسِر بینمون نبود ونیست چون من ۲۰ساله ازدواج کردم و خیلی کنارشون بودم باهم صمیمی هستیم الان هرکدوم چندتا بچه دارن گاهی چندماه همو نمیبینیم .

شماهم فکر بد درباره همسرت و زن برادرش نکن