2777
2789
مشکلی ندارم فقط ب همسرم حسی ندارم

عزیزم ب خودت اینقدر تلقین نکن 

بالاخره ایشونم ی انسان هستن،بجای اینکه حس افسردگی بهت دست بده خودت ب زندگیت رنگ و نشاط منتقل کن

اگه هی فاز پشیمونی برداری فقط داری باعث ناراحتی خودت و همسرت میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این افکار رو بزار کنار خواهرم ممکن بود بعدا یک نفر رو انتخاب کنی ببینی به دردت نمیخوره اعتیاد داره دست بزن داره یا..‌ وای خدا روشکر کن تمرکز کن رو زندگیت انرژی مثبت بده فکرای مثبت بیار تو ذهنت با خودت بگو با این که انتخاب خودم نبود ولی چقدر خوشبختم جه بخت خوبی خدا برام چقدر خوب خواست اگه آدم خوبیه قدر بدون چون هر انسانی بالاخره باید ازدواج کنه پیش مشاور هم برو

ببین الان اون تنها کسیه که میتونی روش حساب کنی سعی کن درست بشناسیش و وقتی یه آدم و خوب بشناسی ممکنه خوشت بیاد ازش و حتی شاید بفهمی درست انتخاب کردی

خوشبین باش و دلسرد نشو 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خیلی مرد خوبیه خیلی نمیدونم من چ مرگمه😭😭

ببین اگر خوبه قدرشو. بدون براش نقش عاشقا را بازی کن بزار تره تو جلده به قرآن مرد خوب پیدا نمیشه اگر خوبه قدرشو بدون آقا امیر المومنین اینقدر بود و مردم قدرشو ندوستن دلش شکست پروردگارا حالا که این مردم قدر منو نمی‌دونم من ببر خدا امیر المومنین برد جاش معاویه را آورد قدر خوب باید بدونی

خیلی مرد خوبیه خیلی نمیدونم من چ مرگمه😭😭

زندگی خودت و شوهرتون زهر نکن به اونم منتقلش نکن نزار باهات سرد بشه برو پیش مشاور حتما زندگیت رو خرا نکن فکر میکنی همه با عشق ازدواج کردن یا فکر میکنی هرکی اول با عشق ازدواج کرده خوش بخته