2777
2789
عنوان

از بیماری های جنسی نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 138 پست

خیانت زیاد شده ولی اینجوریام نیست که هرکی خیانت کنه مریضی جنسی بگیره

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

نه خیر من تا اخره عمرم باکره میمونم . غرورم این اجازه رو نمیده وسیله ارضای یکی دیگه بشم 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا بعد ازدواج مبتلا میشن و انتقال میدن

دقیقاااا 

اینم معضل دوم من 

حتی اگه قبل ازدواج ازمایش بدیم و واکسن بزنیم و کلی تحقیق و مشاوره که مورد خوب انتخاب کنیم که اهل خیانت نباشه، بازم احتمالش هست بعد ازدواج خیانت کنه و باعث مریضی بشه 

در کل ازدواج و رابطه خیلی خطرناک و ریسک شده درسته؟! 

به نظرم باید قبل ازدواجتوافقی این کارایی ک شما گفتی انجام بشه

دقیقا اصلا یه عده که کلا اعتقاد به ازدواجم ندارن میخوان دوست باشن کلا باید انجام بدن فرهنگش باید جا بیفته

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نه خیر من تا اخره عمرم باکره میمونم . غرورم این اجازه رو نمیده وسیله ارضای یکی دیگه بشم

😐😐😐😐رابطه یه چیز دو طرفس ولی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دقیقاااا اینم معضل دوم من حتی اگه قبل ازدواج ازمایش بدیم و واکسن بزنیم و کلی تحقیق و مشاوره که مورد ...

خب اینجوری بخوای حساب کنی

نباید از خونه بری بیرون

چون ممکنه ماشین بهت بزنه

😁

فکر نمیکنم عزیزم مطمعنم بیماری جنسی مثل ایدز یا... همه اینها جزو آزمایش های قبل عقدن کمی تحقیق کنید ...

ایدز جز ازمایش اجباری قبل عقد نیست دوست عزیزم 

😂😂😂

وای بزرگوار  منظورم بود😆😆😆

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
😐😐😐😐رابطه یه چیز دو طرفس ولی

من که نمیخوام زیر خواب بشم بعد مردا بهم بگن دست خورده . 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد