2777
2789
عنوان

از بیماری های جنسی نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 138 پست

مگه قرار هرکس از خیابون اومد بشه شوهر من که بترسم خوب قبل ازدواج حسابی تحقیق میکنم بعدم آزمایش های قبل عقد و دکوری گذاشتن خوب برای همین چیزاس دیگه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا معلوم نی دارن چه غلطی میکنن خدا لعنتشون کنه که بدون کثافت کاری نمیتونن زندگی‌کنن

بزریوار امضاتون سروده ی خودتونه🤣🤣🤌🤌

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
مگه قرار هرکس از خیابون اومد بشه شوهر من که بترسم خوب قبل ازدواج حسابی تحقیق میکنم بعدم آزمایش های ق ...

اره قرار نیست با هر کس و ناکسی ادم ازدواج کنه ولی انقدر امار بالا رفته و زیاد شده که ادم خوب که رابطه نداشته کمه 

ازدواج مثل یه تیر تو تاریکی 

هعی....دیگه باید توکل کنی به خدا و جلو بری😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

آزمایش ایدز هپاتیت وزگیل رو ببرید آزمایش بگیرید واقعا الان دیگ چ دختر چ پسر  خیلی ازاد شدن برا کسی که هیچ کاری نکرده نداره ظلمه درگیر این بیماری ها بشه قبلش ازمایش بگیرید هردو