2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست
هیچوقت به زبون نیاوردم برای همین انقدر برامون کلاس میزاره دیگه اصلا اگر بدونید باباش چه کارهایی کرد. ...

برادرتو چیز خور نکرده؟؟؟

یه نصیحت دوستانه با همچین توضیحاتی که دادی رابطه خواهر برادری و حفظ کن‌اما سعی کن از این عروس دوری کنی چون ادم بی آبرویی براش فرقی نداره سعی میکنه شماروهم بد جلوه بده

دخالت همیشه بد نیست شما باید در وقتش دخالت میکردین بعد ازدواج کار از کار گذشته

با برادرت صحبت نکردی بابت این کارشون؟

نه چیزی نگفتیم

همینجوری هم‌متهم به خواهرشوهر سلیطه و فتنه انداز هستم🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرتو چیز خور نکرده؟؟؟یه نصیحت دوستانه با همچین توضیحاتی که دادی رابطه خواهر برادری و حفظ کن‌اما س ...

من اعتقادی به دعا واینا ندارم

ولی میدونم اخر این اردواج پشیمونی برادرمه

الان نمیفهمه چون نرفته توی زندگی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تولد سالی یه روزه هرروز که نیست انقدر درگیرش بشن

اره یه طوری گله کرده اسی 

گفتم تولد داداش بوده و اسی اینا رو دعوت نکردن 

والا آدم از ترس نمیتونه نظر بده 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خود ماهم‌عروس داریم روی رفتارش ذره بین‌نمیزاریماجازه میدیم‌هرجور دوست داره باشه

درستش همینه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چون ناراحتمشما هیچوقت ناراحت وعصبی نمیشی؟ قطعا نمیام جلوی اون حرص بخورم تا خوشحالش کنم تولدش سوم بود ...

عزیزم واقعا بضی عروسای عن صفت حتی ارزش ندارن معذرت میخام سر دشویی بشون فکر کنی.. ن عروس... هرادم عن صفت... نمک نشناسی... راستیتش دلم برا مادرت سوخت... بنده خدا

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

آره کاملا میفهمم چی میگی؛ ماهم داریم از این آدمای بی صفت... از وقتی اومده تو خانواده مون رابطه ی هممون رو باهم خراب کرده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
من اعتقادی به دعا واینا ندارمولی میدونم اخر این اردواج پشیمونی برادرمهالان نمیفهمه چون نرفته توی زند ...

کلا جز زحمت ناهار من که رفتار زشت ندیدم بیخودی اینقد بزرگش کردی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

تا آخرین ثانیه ای که با هم زندگی می کنن از این مسائل زیاد پیش میاد. حتی اگه بچه دارم بشن باز هم اینجور مسائل هست. کنار اومدن، محترمان صحبت کردن و بیان کردن دلخوری ها، به زبان آوردن خواسته و توقعات به زبان خوش تا حدودی می تونه التهابات رو کم کنه. 

مطمئن باشین زمان عقد خودتون هم شاید برادرتون از چیزایی دلخور شده و به زبان نیاورده و حتی شاید تا الان که ازدواج کردین هم چیزهایی باشه.

سخته، حق می دم بهتون ولی خب اونا دیگه رسما زن و شوهرن و این اتفاقت تا همیشه خواهد افتاد