2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 65442 بازدید | 948 پست
یه ناهار دیگه والا به خدا خیلی تند برخورد میکنن شاید یهویی شده حالا نمیدونم بنظرم واکنششون بیش از حد ...

تولد سالی یه روزه هرروز که نیست انقدر درگیرش بشن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دقیقا همینطوره یا دو نفره بگیرن یا دو خانواده جدا جدا نه اینکه بخور بخوابشون ی جا باشه تفریح خوش خوش ...

والا جشن هم زحمت خودشو داره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا من کی گفتم؟😅یکی از کاربرها گفت مادرتو اخرهفته ها ببر که من اصلا جوابشو ندادمچون من جمعه صبح ها ش ...

در این صورت شما و مادرتونم بدون بی احترامی محبت هایی که نسبت بهشون انجام میدادین کم کنین تا خلاش رو احساس کنند...

اون موقع خودشون جویای این‌تغییر رفتار میشن

اسی چرا این بنده خدا زو چند سال تو عقد گذاشتین؟ چرا کمکش نمیکنین زودتر برن سرخونه زندگیشون؟

گفتم که مادرم خونه اش رو گذاشته برای فروش 

ولی برادرم خودش به فکر نیست رفته صدمیلیون گوشی واسه زنش خریده

مادر منم دید خودش به فکر نیست بی خیالش شد 

البته مادرم براشون ماشین خریده زمین هم خریده که فروش نرفته تا خونه بخرن 

طلا وکادو هم که سرجاش بوده حتی سرویس طلای عروسیش هم اماده اس

عروس هم میگه من اجاره ای نمیرم

وام ازدواج هم ۳ ساله تو حسابشونه خودشون هم هیچ اقدامی نمیکنن

دیگه کاری از دیت بقیه برنمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
در این صورت شما و مادرتونم بدون بی احترامی محبت هایی که نسبت بهشون انجام میدادین کم کنین تا خلاش رو ...

خب منم همینو گفتم دیگه

منم دعوتش نمیکنم 

ولی شما میگی لجبازیه خب راهی دیگه نمیزارن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب منم همینو گفتم دیگهمنم دعوتش نمیکنم ولی شما میگی لجبازیه خب راهی دیگه نمیزارن

اونها جزوی از اون خانواده ان برادرت هنوز نرفته سرخونه زندگیش دعوتش نکنی فکر نمیکنی دلش بشکنه؟؟؟ سعی کن با محبت خواهرانه نرمش کنی نه عصبانیت مادرت از مهر مادریش استفاده کنه

هروقت متوجه شدی برادرت تنهاست

برو ببینش با خنده بگو فلانی ماهم دوست داشتیم‌تو شادیتون باشیم و زنتو مثل خواهرمون میدونیم بگو ما که خواهربرادریم نباید که بی معرفت باشیم...

با روی خوش دعوتشون کن به برادرت بگو هرچند ما برعکس شما دوست داریم شما تو خوشیامون حضور داشته باشین

درسته من عقده ایشما سعی کن کسی و بخاطر وضعیت مالیش تحقیر نکنی هرچقدر ادم مزخرفی از نظر شما باش ،هیچ ...

والا من کسی رو تحقیر نکردم

گفتم مادرم یکبار خانواده اش رو سفر هم برده بدون هزینه 

چون وضع مالیشون ضعیفه 

خب حقیقته 

گفتم تا متوجه بشن خانواده من لطف زیاد کردن 

پدرزن داداش من یه مدت برای شوهر من کار میکرد 

خب بگم نه ابنطور نبوده؟ 

اونها جزوی از اون خانواده ان برادرت هنوز نرفته سرخونه زندگیش دعوتش نکنی فکر نمیکنی دلش بشکنه؟؟؟ سعی ...

دوست عزیز

ما جزئی از خانواده نیستیم

اگر خانواده بودیم اونم مارو ادم حساب میکرد

مگه اون فکر کرد که با این کارهاش دل میشکنه یانه؟

مگه تا الان نمیگفتید ما حساس وحسود وپرتوقعیم؟ اونا دلشون نخواسته دعوت کنن وبی تقصیرن؟

خب ماهم عین خودشون رفتار میکنیم

والا من کسی رو تحقیر نکردمگفتم مادرم یکبار خانواده اش رو سفر هم برده بدون هزینه چون وضع مالیشون ضعیف ...

در کل سعی کن هیچ‌وقت اینا رو به زبون نیاری حتی بهشون فکر نکنی

اون موقع نگاه از بالا به پایین درت ایجاد میشه

سعی میکنی با دیده تحقیر ببینیش که بابات کارگر ما بوده

مطمئنا اون حس میکنه

شما چرا با این همه اختلاف طبقاتی داضی به این‌وصلت شدین؟؟

دوست عزیزما جزئی از خانواده نیستیماگر خانواده بودیم اونم مارو ادم حساب میکردمگه اون فکر کرد که با ای ...

منم میگم در وقت خوش بدون حضور عروس با برادرتون با شوخی محبت در این مورد صحبت کنین

من حس میکنم شما و مادرتون چون رابطه عمیقی با برادرتون ندارین  به رابطه زن و شوهریشون حسادت میکنین.

هرچند صلاح خویش را خسروان دانند دوست نداری دعوتش نکن

در کل سعی کن هیچ‌وقت اینا رو به زبون نیاری حتی بهشون فکر نکنیاون موقع نگاه از بالا به پایین درت ایجا ...

هیچوقت به زبون نیاوردم 

برای همین انقدر برامون کلاس میزاره دیگه 

اصلا اگر بدونید باباش چه کارهایی کرد... شوهرم محترمانه اخراحش کرد

ازدواجشون داستان داره... عروسمون خودش میگفت دوست پسر دوستشو دزدیده درواقع

داداش خر منم اصرار کرد میخوامش

مامان ساده منم موافقت کرد 

منم گفتم دخالت نکنم که چه غلطی کردم

همین طرز فکر رو داشتم که ازبالابه پایین نگاه نکنیم

دخالت نکنیم 

منم میگم در وقت خوش بدون حضور عروس با برادرتون با شوخی محبت در این مورد صحبت کنینمن حس میکنم شما و م ...

چرا اگر اونا دعوت نکنن ما حسودیم

ولی ماهمون رفنار رو کنیم زشته؟😅

عجیبه واقعا 

نکنه اونا هم به رابطه من وشوهرم حسودی میکنن؟