2777
2789
عنوان

خسته ام شوهرم هر روز ساعت هشت شب میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 52 پست
من تمام کارهارو انجام میدمهر روز جارو هر روز غذا هر روز درس بچهاونه که منو درک نمیکنه میگه همرو تنها ...

به خودش بگو اینا رو.با آرامش و منطقی صحبت کن نه با غر و دعوا

هر روز هم جارو نزن کمرت داغون میشه.جارو هفته ای دو بار کافیه اونم اگه خیلی وسواسی

درس بچه ها واقعا سخته قبول دارم منم توی این ۳ سالی که پسرم رفته مدرسه شوهرم حتی ی بار هم باهاش درسشو کار نکرده ولی تو بقیه موارد کمک میکنه

انقد خسیسه و دهن بین خانوادشه حریفشون نمیشم انقد ک خواهرا و مادر سلیطه داره حتی طلامم با کلک گرفت ...

ساکت نشین

اگه بد دهنه لااقل براش خرج بتراش یا برای بچه هات تا کمتر پول ببره اونور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خودش بگو اینا رو.با آرامش و منطقی صحبت کن نه با غر و دعواهر روز هم جارو نزن کمرت داغون میشه.جارو ...

انقدر کوچکه آشغال میریزه میترسم‌چیزی ببره دهنش بخاطر همین جارو میزنم خیالم راحت بشه

پسر بزرگم خیلی اذیت میکنه دائم سر درس باهاش بحث دارم

وگرنه کوچکه ساکته

شوهرمو ساعت 7صبح می‌ره 11شب میاد حالا شما خوبه می‌دونی کار می‌کنه من که شک دارم تا اون وقت شب واقعا کار کنه خیلی شک دارم دلم میخواد بدونم تا اون وقت شب اون بیرون چخبره واقعااااا

انقدر کوچکه آشغال میریزه میترسم‌چیزی ببره دهنش بخاطر همین جارو میزنم خیالم راحت بشهپسر بزرگم خیلی اذ ...

میدونم چی میگی منم مثل خودتم ولی خیلی خودمو تو کار خونه هلاک نمیکنم

اینم میدونم با دعوا و قهر چیزی درست نمیشه.سعی کن با زبون بازی شوهرتو رام کنی و البته اینم بگم واقعا قدرشو بدون که وقتش به کار میگذره نه رفیق بازی. آدم باید ی کم شرایط بدتر رو در نظر بگیره تا به شرایط بدی که خودش داره میگذرونه راضی بشه

شوهرمو ساعت 7صبح می‌ره 11شب میاد حالا شما خوبه می‌دونی کار می‌کنه من که شک دارم تا اون وقت شب واقعا ...

ول کن گندش در میاد دیگه اون موقع با دو تا بچه سخته

هیچوقت خودت دنبال گندکاری نباش

خدابخواد خودش دستشو رو میکنه

تو فقط تا میتونی پس انداز کن برای روز مبادا

خب پول به اندازه کافی هست بخدا من خودم هم پاره وقت کار میکنم میگم ما گیر دو تومن اضافه کار نیستیم او ...

خب کمکی بگیر وقتی نیست مگه نمیگی برا دوتومن اضافه کاری وامیسته؟همون اشپزی و شست و شو کلی وقت میگیره سه روز تو هفته بده به یه ادم  مطمئن بیاد واست انجام بده...