2777
2789
عنوان

خسته ام شوهرم هر روز ساعت هشت شب میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 52 پست

احتمالا بچه دومت کوچیکه که اذیتی یکم بزرگ بشه دیگه عالی میشه الان من نشستم پسرام باهم بازی میکنن خودشون میرن دستشویی میان ،خودشون از یخچال خوردنی برمیدارن کلا با من کاری ندارن فقط حموم میبرمشون غذا میپزم با درسای بزرگه رو یاد میدم ،یکم تحمل کن این روزا هم میگذره شوهر منم کار خاصی نمیکنه اصلا با اینکه خیلیم رو بچه ها حساسه و دوستشون داره

والا شوهر من صبح میره ساعت ۱ شب میاد درست درمون هم نمیتونیم ببینیمش فقط صبحانه با ما هست اونم از امسال بچم میره مدرسه اونم نمیبینه حتی زیاد اون وقت شما کلا ناراضی هستی شوهر من اگر ۸ بیاد خونه هر شب جشن میگرفتم از ذوق ......

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم الان ی مدته ساعت ۶ صبح میره ۵ میاد واقعا نا نداره بخواد تو خونه کاری انجام بده دلیلی نداره ...

با دو تا بچه  و دست تنها واقعااا سخته

من میگم اضافه کار نگیر زودتر بیاد دو ساعت بچهدهارو نگه دار

کمکش همینه

یکبار بحث اساسی کنبرای پولش برنامه بریز دیگه نمیتونه نده

انقد خسیسه و دهن بین خانوادشه حریفشون نمیشم انقد ک خواهرا و مادر  سلیطه  داره حتی طلامم با کلک گرفت داد ب اونا .من که حلالشون نمیکنم..

واسه همین میگم قدر شوهرتو بدون ..چ

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
با دو تا بچه و دست تنها واقعااا سختهمن میگم اضافه کار نگیر زودتر بیاد دو ساعت بچهدهارو نگه دارکمکش ...

منم ۲ تا بچه دارم ۳ هفته اس مریضم هیچ کاری نمیتونستم تو خونه انجام بدم همش دراز کش بودم ولی با این حال بهم غر نمیزنیم.تنها درکی که داره میدونه مریضم غذا از بیرون میگیره یا هر چی حاضری جلوش بذارم حرفی نمیزنه

من دیشب بعد ۳ هفته تونستم خونه رو جارو بزنم با اینکه جارو کشیدن کلا با شوهرم بود ولی میبینم نمیتونه وقت نداره هیچی نمیگم

فکر میکنم اگه همو درک کنیم و برای کار و تلاش هم ارزش قائل بشیم زندگی بهتر میشه

من ۶ میره ۱۲ میاد

خانما منظورم ۶صب بود ۱۲ شب میاد

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

اسی شوهرم ۶صب میره ۱۲ شب میاد

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

کار بیرون واقعا ادمو خسته میکنه، میدونم که شما هم تو خونه خسته میشی ولی کار بیرون واقعا توان ادمو میکشه، من یه تایمی شرکت بودم هشت تا پنج ، میومدم خونه میوفتادم هیچ کاری نمیتونستم بکنم تو‌شرکت هم که اینقدر کار میریزن رو سر ادم و ادا دارن که…

وقتی هم بیای خونه یکی بخواد غر بزنه دیگه اصلا دوست نداری بری خونه هی لفتش میدی حداقل دیرتر بری.

یه کم روشتو عوض کن جور دیگه رفتار کن حتما درست میشه، راه درست رو‌پیدا کن زندگی رو برای خودتون سخت نکن.

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
منم ۲ تا بچه دارم ۳ هفته اس مریضم هیچ کاری نمیتونستم تو خونه انجام بدم همش دراز کش بودم ولی با این ح ...

من تمام کارهارو انجام میدم

هر روز جارو هر روز غذا هر روز درس بچه

اونه که منو درک نمیکنه میگه همرو تنهایی انجام بده

یا علییی

یا پنجتن😂