2777
2789

اون کسی که زندگیش رو ویران کرده فرد خیانت کار هس نه کسی که لوش میده، پس بی خود مدافع آدم های خیانتکار نباشین، چه بسا طول میکشید با دوست پسر نقشه قتل شوهره رو می کشید یا اول ملک و املاک رو بالا میکشید و طلاق می گرفت... ازش شکایت کن این جور آدما چه زن چه مرد وقتی لو میرن به جای اینکه از خجالت بمیرن طلبکار هم می شن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا نمیتونی شکایت کنی اگر شکایتم کردی اثبات نمیشه بیشتر این چیزایی که هست اماره حساب میشه نه مستندا ...

من خودم داداش ندارم خواهر دارم ولی اگه روزی متوجه خیانت همسرش بشم دقیقا همینطور رفتار میکنم و قطعا به خواهرم اطلاع میدم

آدمی که خیانت کنه بی ارزشه واقعا

بنده خدا شدیدا ناراحت هست کاملا میشه درک کرد که شما زندگی یکی دیگه رو نابود کردی زندگی شخصی برادرت به شما ارتباطی نداشت 

اگه کوچکترین فضولی و اقدامی تو زندگی شخصی هرکسی کردی حتی داداشت باشه 

این خط این نشون منتظر اتفاقات ناگواری تو زندگی شخصیت باش... البته امیدوارم بلایی سرت نیاد چون دیدم که میگم

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

ننوشته ک فرستادمش نوشته فرستادش خونه باباش داداشم اول بخون بعد

هیچ فرقی نداره یه خاهر حق دخالت در زندگی برادرش رو نداره و طرف وقتی به این حد رسیده که مجبور شده فحاشی های بدی بکنه مطمئن باش ایشون زندگی برادرش رو نابود کرده

تقاصشو پس میده

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

بنده خدا شدیدا ناراحت هست کاملا میشه درک کرد که شما زندگی یکی دیگه رو نابود کردی زندگی شخصی برادرت ب ...

خوب کرده عزیزم  شما باشی زنداداشت خیانت کنه نمیگی به داداشت؟

لطفا اقایان درخواست ندن

منم یه بار خیانت برادرشوهرمو دیدم و نگفتم که زندگیش خراب نشه

ولی بعدا زنش خودش فهمید و منم گفتم که میدونستم و نگفتم

جاریم گفت اگر میرفت زنه رو عقد میکرد چی

زندگیم خراب میشد چی😔دیدم راست میگفت

خیلی جاها نباید سکوت کرد

ولی کار جالبی نکردی در کل که با افتخار میگی فرستادمش خونه باباش،کارما‌ داره،من اگه بودم تا جایی که جون‌داشتم سعی میکردم زندگیشونو درست کنم،با زنش صحبت میکردم  منصرفش میکردم از این گناه،دلم واسه داداشتم سوخت گیر زنای بی عقل افتاده‌ دور و‌اطرافش.