2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

83 بازدید | 24 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن

خداجوننممممم شکرت شکرت شکرت

شکرت واسه وجود قشنگت

شکرت واسه وجود حال خوبم

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن

خدایا شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی

شکرتتتت بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره

شکرت مانع ها رو برداشتی و منو بش رسوندی

شکرت خداجونم واسه این هوای خوب شکرتتت امشب پیاممم داد خدایا شکرت 

شکرتتتت کنارشم شکرت خدایا 

شکرت دلتنگم شد برگشت

شکرت خبر خوش شنیدم

خدایاااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایااا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم

خدایا خیلی دوستت دارما تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا ممنونم ازت بابت همه چی اینو خدای از ته قلبم میگم 

با تمام وجود این سختی ها تو رو تو زندگیم دارم فقط تو رو❤️

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

خدایاشکرت بایت اتفاقای خوب زندگیم

شکرت که شوهرم باهام خوبه

شکرت که بابام پولمونو برگردوند

شکرت که تونسم شوهرمو برای تولدش سوپرایز کنم 

شکرت که زیبام

شکرت که کمرم خوب شده

شکرت که پریود میشم

شکرت که شوهرم موفقه

شکرت که شوهرم به خواسته هاش رسید

شکرت که فردا اتفافای خوبی میشنویم

خدایا هزاران بار شکرت

دوس دارم معجزه بشه منم باردار بشم  از ته دلم میخوام این اتفاق اگه به صلاحم نیست خدا خودش به صلاحم کنه خیلی خستم

خدایا شکرت ک حتمن یه روزی منم مادر میشم‌🤲❤❤❤

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

خدایا شکرت امید زیادی دارم شکرت دعاهامو قبول کردی

شکرت ب آرزوم رسیدم

شکرتتت واسه شامی ک خوردم شکرت واسه سقف بالاسرم

شکرتتت خدایا خوشحالم شکرتتت شکرت دارمت

خدای مننن سپاسگزارم که حال مامان بزرگم خوبه

ازت ممنونم که دارم کنار خانوادم زندگی میکنم

چقدر خوبه که هستی و من میبینم بودنتو✨

میسازم دنیامو تک نفره بابِ میل خودم:)🦋🤙من مسئول حرفایی هستم که می زنم نه چیزایی که تو برداشت میکنی؛/