2777
2789
خیانت رو تو خیابون وسط آدما انجام نمیدن که خواهر شما ببینه یکی گیریم خیانت کار باشه خیلی مخفیانه این ...

خیلی زشته که مشکلات بقیه رو به روشون بیاری 

واقعااا زشته 

کاش تو این مورد هم روشنفکر بودید

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
خیانت رو تو خیابون وسط آدما انجام نمیدن که خواهر شما ببینه یکی گیریم خیانت کار باشه خیلی مخفیانه این ...

شما هم بهتره از هرزه ها دفاع نکنی چون بعضیا ممکنه به چیزای خوبی فک نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید دیگه ما تو مناطق و خانواده های جنگی شما بزرگ نشدیم که برادر میپره تو زندگی خواهر خواهر میپره ...

تو جنگل زندگی کنی شرف داره که تو لجن زندگی کنی 😏😉

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
اول که دنیا اصلا دار مجازات نیست. وگرنه این همه ظلم تو دنیا نبود. خیلی ها خیلی کارای بد میکنن و هیچ ...

هیچ ناعدالتی در جهان وجود نداره اگر میگی هست پس شما دقیقا داری کفر میگی چون خدا عادل هست و جهان برپایه ی عدل هست. اون فقیری که فقیر زندگی میکنه خودش خاسته و دقیقا سرجاشه اگه بیاری بهش یه میلیارد بدی میشه میلیاردر ؟ احمق نباشیم فقر حاصل تفکرات و ذهنیت طرفه نه اینکه بهش ظلم شده

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

استارتر عزیز

حتی اگه مدرک هم داشتی نباید اونا بی آبرو میکردی

کاره عروستون ک صـــــــد در صـــــــد اشتباه بوده ولی مجازاتش بی آبرویی نبوده گلم

کاش قبلش باهاش حرف میزدی

کاش قبلش بهش هشدار میدادی

شاید اینجوری خودشا جمع میکرد و ادامه نمیداد 

باور کن داداشت هم الان حال خوبی نداره مطمئنن ضربه ی بدی خورده 

من استرس و بد خوابی دارم بله

اضطراب دارم

اینا بیماریه و درمان میشه

علتش دوری از خانواده و شرایط سخت این یکسالمه چه ربطی به شما داره؟

شما انقد بیکاری که سرک بکشی تو تاپیکای من؟
چرا حرص میخوری از حرفام بلد نیستی جواب همونارو بدی؟

آدمای این سایت چقدر جالب هستند اگه آقایی برادری شوهری خیانت میکرد هزارجور حرف میزنن طرف و تا پای اعد ...

فقط یه نفر داری خودشو هلاک میکنه اینجا فکر کنم همکار زنداداش منه و قبلا توسط خواهرشوهرش رو رفته داغ دلش تازه شده اینا یه مشت آشغالن میدونی میخوان کثافت کاری کنن بقیه سکوت کنن 

هیچ ناعدالتی در جهان وجود نداره اگر میگی هست پس شما دقیقا داری کفر میگی چون خدا عادل هست و جهان برپا ...

من و شما با هم کلا نمیتونم بحث کنیم چون شما چشم بسته داری میگی من کافرم و احمق! کلا چیزی برای حرف زدن دربارش نمیمونه! 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
هیچ ناعدالتی در جهان وجود نداره اگر میگی هست پس شما دقیقا داری کفر میگی چون خدا عادل هست و جهان برپا ...

برو بمیر بابا تنه لش اشغال از اول تاپیک اومدی فقط داری گوه میخوری هرزه کثیف خودت هم معلومه خیانتکار و لجنی مثل زنداداشم الان داری طرفداری همکارت و میکنی فقط گوه اضافه میخوری سیکتیر کن بابا جندع