2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6158 بازدید | 371 پست

[QUOTE=361809877]آره خیلی خستم 🥺🥲الان که اینو گفت خدا شاهد اشک از گوشه چشمم زد بیرون ... کاری نمیتونم هم بکنم کل ش ...[/QUOTE

شما خیلی خسته ای از نظر روحی

احتیاج به درمان داری

با ی دوره دارو خوب میشی و می‌تونی بهترین تصمیم رو بگیری....

منم زندگی بسیار بسیار پر تنشی رو سپری کردم و می‌کنم. مثل شما با مشاور، با کتاب و ... سعی کردم، زندگیمو بهتر کنم. بدتر می‌شد.

آخرش دارو مصرف کردم.

الان سختی زندگیم تغییر نکرده، اما خودم تغییر کردم. در بدترین شرایط بهترین تصمیم‌ها رو می‌گیرم. ب راحتی بهم نمی‌ریزم.

توضیحاتم زیاده....

اما الان شما رو خیلی خوب درک می‌کنم. شما هم ب شدت سردرگمی... الان توان درست فکر کردن و تصمیم گرفتن رو نداری. 

آنقدر سردرگمی که پناه آوردی ب نی نی سایت. جایی که خودت هم می‌دونی هر مدل آدمی هست که به خودش اجازه می‌ده برای این شرایط سخت و وحشتناک تو تصمیم سرخود بگیره و اصلا هم به عواقب حرفاش فکر نکنه....

عاجزانه و خواهرانه ازت می‌خوام برو پیش روانپزشک دارو بگیر. بخدا بعد چند ماه حالت خوب می‌شه، اون وقت بهترین تصمیم‌ها رو می‌گیری....

برفراز باشی بانوی مهربان 

وقتی میبینی اینقدر خسته هست از خانوادش گله نکن بالاخره تو اون خانواده بزرگ شده وقتی از خانوادش گله م ...

باورت میشه اصلا نگفتم ب ندرت پیش اومده بگم شاید تواین ۱۱ سال۱۱ بازم نگفته باشم همینه ک جمع شده روی هم عقده شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه اصلا نگفتم ب ندرت پیش اومده بگم شاید تواین ۱۱ سال۱۱ بازم نگفته باشم همینه ک جمع شده روی ه ...

اتفاقا میگم کااااش ازاول میگفتم واقعا کار درست و اونایی میکنن ک بیان میکنن من حالم بده 

[QUOTE=361809877]آره خیلی خستم 🥺🥲الان که اینو گفت خدا شاهد اشک از گوشه چشمم زد بیرون ... کاری نمیت ...

روانپزشک ؟ آخه داروهای روان درمانی همشون عوارض دارن عمدتا هم خواب آلودگی و خستگی میارن 

من دارم خودم رو میکشم برسم یه کنکور چهار ماه بیشتر تایم نمونده 

من تاحالا نرفتم پیش روانپزشک بنظرت چه دارویی ممکنه بده بهم؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

باورت میشه اصلا نگفتم ب ندرت پیش اومده بگم شاید تواین ۱۱ سال۱۱ بازم نگفته باشم همینه ک جمع شده روی ه ...

راهشو بهت گفتم 

کم کم شروع کنی. عقب عقب برید تا برسید به روز اول عقد همونقدر پر از هیجان 

خیلی زمان و بر سخته ولی می ارزع

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

راهشو بهت گفتم کم کم شروع کنی. عقب عقب برید تا برسید به روز اول عقد همونقدر پر از هیجان خیلی زمان و ...

تاوقتی ک من سکوت کنم و خوب باشم و خیلی مسائل ندید بگیرم و به پدرمادرش گوش بدم و عروس خوبی باشم باصطلاح همسرم خوبه چون من واقعااون موقع ها هرچی گفتن گوش کردم و در جواب تیکه ها خنده کردم و ب دل نگرفتم دگ نمیتونم اون آدم سابق باشم شدم مثل خودشون اینه ک آزارم میده

تاوقتی ک من سکوت کنم و خوب باشم و خیلی مسائل ندید بگیرم و به پدرمادرش گوش بدم و عروس خوبی باشم باصطل ...

عزیزم اینا با سیاست حل میشه تا کی میخوای نقش قربانی بازی کمی

یه چیزی که من فهمیدم شما خودتم یه جاهایی رو داری اشتباه میکنی 

اینکه وابسته هستی و استقلال نداری و دوست داری یه نفر نازتو بکشه محبت زیاد بکنه و مراقبت باشه ناراحت شدی حواسش بیشتر بهت باشه این رفتارا برای طرف مقابل آزار دهنده هست. وقتی مستقل باشی و محتاج نباشی ناخوداگاه همه اینکارا رو برات میکنن ولی انتظار داری اینا رو یه تنه همسرت بکنه اینطور نیست کم مردی پیدا میشه که اینقدر توجه و محبت بی قید و شرط داشته باشه

شما فکر میکنی واقعا خیلی اخلاقت خوبه در صورتیکه وابستگی بزرگترین نقصه اینکه حساسیت زیادی داری نقصه

اگر واقعا میخوای زن زندگی باشی باید حساسیت و ابستگی رو بذاری کنار روی پای خودت بایستی و منتظر محبت نباشی

اینا رو گفتم چون خودمم دقیقا مثل شما بودم 

فکر نکن همسرت عوض شده نه به نظرم اون بیشتر خسته شده ادم خسته دیگه عشق حالیش نیست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
روانپزشک ؟ آخه داروهای روان درمانی همشون عوارض دارن عمدتا هم خواب آلودگی و خستگی میارن من دارم خودم ...

همه اشون خواب آور نیستن.

فکر کن، عفونت شدید داری، بگی آنتی بیوتیک عوارض داره، نمی‌خورم....

شاید هم دارو لازم نداشته باشی. ولی اول برو پیش روانپزشک حاذق...

مرجان مجرب هم روانشناسه، توی همین نی نی سایت. راهنمایی‌هاش عالیه. مسایل زندگیت رو هم با اون درمیان بذار.

عزیزم من دانشجو بودم یه مدت چون علاقه نداشتم ولی کردم دوباره نشستم پای کنکور از بچگی چون حس بی کفایت ...

وقتی موفقی که دنبال تائید نباشی فقط فکر کنی چی دوست داری و در توانت هست

تائید گرفتن از دیگران ته نداره الان پزشکم بشی باز دنبال تائید چیز دیگه ای هستی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
عزیزم اینا با سیاست حل میشه تا کی میخوای نقش قربانی بازی کمی

همون دگ ، الان عوض شده کارخودمومیکنم اما خب رابطه خراب شده مثلا همسرم میگ بریم ط بالای باب..ام بابایی ک مطمئنم خونه مفت نمی‌ده پول پیش و اجاره میگیره ازمون هرچی توضیح دادم ک رومون باز نشه نفهمید آخر گفتم من تو دوسالی ک ط بالای بابات بودم خیلی مسائل پیش اومد و سکوت کردم و بهت نگفتم دلیل نمیشه ک گل و بلبل بوده باشه و  نتیجه شد خودخوری خودم مطمئنم باش من آدم سابق نیستم بریم اونجا کارمون ب ط می‌کشه یا حرمت ها می‌شکنه دوری و دوستی بهتره ک چندتا مثال گفت بگو وقتی گفتم گفت هوووووووو چقدر این چیزا یادت مونده گفتم ببین چقدر عذاب آور بوده ک فراموش نکردم

یه چیزی که من فهمیدم شما خودتم یه جاهایی رو داری اشتباه میکنی اینکه وابسته هستی و استقلال نداری و دو ...

چقدر درک کردم حرفاتون رو بله درسته . 

ولی هرکسی یه ایرادی داره من قرار نبود کامل باشم ... بهش هم آگاه بودن سعی کردم حلش کنم به هر دری زدم نشد 

واقعا یعنی همسرم فقط خسته شده؟ هنوز دوسم داره یعنی؟

میکنم دوباره سر پا بشه 

چندروز پیش حالم خوب نبود به خودم گفت بسه دیگه اون که مرد هست بلد نیست تو بیا این وضع سرد بینتون رو حل کن و اینطوری بهش پیام دادم 

جواب هاشو بخون لطفا نظرتو بگو 

آبی ها برای من هست 

همه اشون خواب آور نیستن.فکر کن، عفونت شدید داری، بگی آنتی بیوتیک عوارض داره، نمی‌خورم....شاید هم دار ...

از کجا باید باهاشون حرف بزنم عزیزم ؟