شماها چقد میگیرید؟ من کار ندارم لیسانس دارم کار نیست متاسفانه خانوادمم نمیزارن من کار کنم واقعا نمیدونم چرا.. خودشون ماهی یک تومن میدن البته بقیه چیزا هم میخرن مث لباس و اینا ولی خب ماهی یک تومن واقعا تو این زمونه خیلی کمه شما ماهی چقد میگیرید؟؟؟ به نظرتون چه کاری بکنم؟ چه شغلی؟ آنلاین شاپ هم درآمد نداره فقط کلی باید پول بدم وسیله بخرم
نقره نخرررررررر فقط جیب فروشندشو پر میکنی حیفه بجاش پارسیان بگیر صد شرف داره به نقره
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من از اسنپ پی خرید اقساطی میکنم حتی پارسیان رو 4 قسطه میخرم
مثلا پارسیان 30 سوت خریده بودیم 80 تومن الان نزدیک 200 تومنه 30 سوت کمترین مقدارش هست
یا مثلا 100 سوت 4 ماه پیش 380 بود الان الان بیشتر از دوبرابر شده
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نقره نخرررررررر فقط جیب فروشندشو پر میکنی حیفه بجاش پارسیان بگیر صد شرف داره به نقره
منه احمق از بچگی دختری بودم که همش فکر آینده بودم بچگی نکردم. مثل بقیه دوستام که مینشستن کافه برا خودشون پیتزا و نوشیدنی سفارش میدادن نبودم و هیچوقت برا کافه پول نمیدادم مگر که دیگه مجبور بودم وقتی دسته جمعی میرفتیم ولی خب در کل همش میخواستم هر جور شده سرمایه گذاری کنم نزدیک نیم کیلو نقره جمع کردم ولی چه فایده؟ وقتی مفت و هرت هم ازم برنمیدارن خیلی ناراحتم
منه احمق از بچگی دختری بودم که همش فکر آینده بودم بچگی نکردم. مثل بقیه دوستام که مینشستن کافه برا خ ...
افسوس... طلا چقدر داری
پس چرا این کار احمقانه رو انجام میدی پولتو میریزی تو اشغالی فقط. با خریدن نقره!
دیگه تصمیم گرفتم نخرم خریت کردم نیم کیلو نقره خودم کم کم جمع کردم فک کنم صد میلیون بخدا فقط پولشون رو دادم اون روز دیوار یکی آگهی زده بود نقره خریدارم بعد من نقره هام همه نو نو تا حالا استفاده نکردم فقط مال کلکسیون بوده گفت همشو ازت 30 تومن برمیدارم خیلی کمه