2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 370 پست
نمیدونم گاهی حس میکنم مشکلات مالی اذیتش کرده به گفته خودش بی پولی اعتماد به نفسش و به کل میگیره خلاق ...

آفرین هر دو جواب درسته مشکل مالی مرد از پا در میاره و ناز و قهر کردنای شما 

عزیزم با محبت اگر گوش نمیده با صحبت و منطق و سفت صحبت کن ولی قهر نکن ببین ادما خسته میشن زیادی هی ناز بکشن و قربون صدقه برن انرزیشون میوفته بزار خودش با علاقه نازتو بکشه نا با قهر و تهدید 

و توی یکی از حرفاتون یه چیزای نوشته بودین ک سم برای رابطه و مرد خورد میکنه و داغون میشه دقیق جمله ها یادم نیس اینکه گفته بودین خسته شدین 

این زندگی دیگه زندگی نیس و .... 

خو شما دارین حس اقتدار ازش میگیرین و بعد انتظار حمایت دارین با اون حرفا داری بهش ثابت میکنی بی عرضه ای و بعد انتظار داری این ادم بی عرضه حمایتگر باشه ک نمیشه 

از حرفای من ناراحت نشو لطفا فقط قصدم کمک بود 

آفرین هر دو جواب درسته مشکل مالی مرد از پا در میاره و ناز و قهر کردنای شما عزیزم با محبت اگر گوش نمی ...

اره می‌دونم بخدا همه اینارو ولی مرض دارم فکر میکنم اگر اینطوری بگم میاد انکار می‌کنه منم میفهمم هنوز براش مهمم ولی میبینم بدتر سکوت میکنه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله در خوب بودنش شکی نیست من خیلی دختر محکمی بودم به شدت کاریزما نمیدونم چم شده چرا اینقدر ضعیف و رن ...

اگه  مشاور گفته  شمابراش مادری کردی اول از این نقش بیابیرون  و بشین پای درست  ،تایم درس خوندنت  رو بیشتر کن تا کنکور وقت داری میتونی  بهترین نتیجه بگیری مسائل خانواده همسرت و فامیل به شما ربطی نداره  اگه واقعا میخوای از درس خوندنت نتیجه بگیری خودتو از همه دور نگه دار  بگو به من ربطی نداره 😡😡 یه کمی بد اخلاقی خوبه برای اینکه دیگران حد خودشونو بدونند

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
اگه مشاور گفته شمابراش مادری کردی اول از این نقش بیابیرون و بشین پای درست ،تایم درس خوندنت رو ب ...

اره واقعا 

مشاورم بهم گفت تو خیلییییی خودتو اذیت کردی به خودت مدیونی اژ بچگی 

بهم گفت به فکر خودت باش روحتو آروم کن کمتر به اذیت شدن بقیه فکر کن 

چیکار کنم انگیزه بگیرم برای درس ؟ 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اره واقعا مشاورم بهم گفت تو خیلییییی خودتو اذیت کردی به خودت مدیونی اژ بچگی بهم گفت به فکر خودت باش ...

ببین من خودم هم  عمرم رو برای دیگران گذاشتم ، جوری که داداشم  بهم میگه تو به فکر همه  بودی الا خودت  دعا میکنم مثل من نشی  که با ۳۵ سال بیکارم و فقط یه کارشناسی دارم  دیگه هیچی در حالی  که هم سن من دختر هستن که چند میلیارد سرمایه داره

انگیزه از این بیشتر  که میخوای مستقل بشی دیگران برات تصمیم نگیرند، پول خئیلی مهمه  مدرک تحصیلی اونم رشته و دانشگاهدخوب  به آدم اعتمادده نفس میده،حتی میتونی مهاجرت کنی

یکی فامیل که آقا هستن به من میگه  غیرت دختر ،پسر نداره  برای خودت چرا تلاش نمیکنی دنبال کار باش حتی شده برو شهرای بزرگ مثل تهران 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   

من هر روز میگم اشتباه کردم  ای کاش برگردم به سن شما 

میشینم  شب و روز درس میخوندم  ،من اینقدر غصه خوردم 

که حتی سلامتی ام به خطر افتاد تا حالا دو تا جراحی کردم ...

من هر روز میگم اشتباه کردم ای کاش برگردم به سن شما میشینم شب و روز درس میخوندم ،من اینقدر غصه خور ...

منم استرس و فکر خیالی نابودم کردن 

مثلا وقتی ناراحتم میگه توروخدا ناراحت نباش وقتی اینطوری هستی دنیا رو سرم خراب میشه خب دنیا چطوری روس ...

عزیزم چی بگم تا حالا کسی انقدر نازمو نکشیده ک درکت کنم 

من تا حالا شوهرم نگفته ناراحت نباش دنیا رو سرم خراب میشه😅

ولی خب خیلی اخلاقای خوب داره ولی کلا ناز کشیدن بلد نیس و انجامم نمیده 

شاید من خ کم توقعم و راهنمایی اشتباه بهت بدم  

منم استرس و فکر خیالی نابودم کردن

نترس  از خودت دفاع کن از لاک  دختر خوب بودن و عاقل و بی زبان بودن بیا بیرون  ، حرف دیگران ، پشت سرت حرفی زدند برات مهم نباشه ،  خودت آینده خودتو بساز  .