عزیزم بزار منم یه نصیحتی بهت بکنم دوستانه
ببین شرایط خانوادگی ت یجورایی شبیه منه
ینی وقتی داشتم میخوندم همش میگفتم چه جالب بلاخره یکی پیدا شد مثل خودم اینطوری باشه فقط با یسری تفاوت جزئی اینکه مادره من هیچوقت نیومد ازم معذرت خواهی کنه اون اصلا فکر نمیکنه که اشتباه کرده یا هرچی هیچوقت نیومد بهم بگه دلیل رفتارش چیه پدرم هم تا همین چندسال پیش یجوریه دیگه بود ینی من هم دورانی که بد بود باهام رو دیدم هم دورانی که خوب بود باهام
منم نمیدونم واقعا چیشد که ازدواج کردم
خانواده من با خانواده شوهرم خیلی فرق داشتیم اصلا بهم نمیخوردیم باز خوبه مادره شما تا دید اینا رو عاقل شد مادره من که اصلا ذره ایی اهمیت نمیداد منم فوقالعاده چشم و گوش بسته بودم مثل تو فقط درس میخوندم
وقتیم ازدواج کردم خانواده همسرم دقیقا عین تو شوهرمو ول کردن دقیقا عین تو انگار شوهرم از پرورشگاه اومده
طفلی بخاطر این کارای خانوادش تو عقد خیلی اذیت شد آخرشم 2 بار با مامانم خیلی بد دعواشون شد منه گاوم هیچ غلطی نکردم
ببین تو الان 2 ساله سره خونه خودتی خب
2 ساله رابطه نداشتی و باکره ایی
ولی خدارو هزار مرتبه شکر شوهرت خ ی ا ن ت نکرده
ببین بنظره من شما مشاوره کاره تونو راه نمیندازه همینقدر که همسرت میاد خیلی عالیه دنبال یادگیریه خیلی عالیه
یه نصیحت دوستانه بهت میکنم عزیزم
ببین یه فرصت دیگه به خودت و همسرت و رابطه تون بده بخاطر خودت که میگی نمیتونی طلاق بگیری بخاطر جو خانوادگی که داری
فقط یه فرصت بده
یه روانکاو باید پیدا کنی یه روانکاو کاربلد
اول یه جلسه خودت برو پیش روانکاو سوال ازش بپرس ببین واقعا کاربلده یا نه صرف اسم در کردن بهش اعتماد نکن یه روانکاو عالی پیدا کن باهم برین پیشش
ببین چون تو 20 سال اینطوری زندگی کردی شوهرتم همینطور شایدم بیشتر پس قطعا اگه بخواین تروماهای خودتون حل کنین 1 تا 2 سال طول میکشه و نیاز به همچین فرصتی دارین فرصت بده صبر کن یکم پیش بره ببین چطور میشه هم تو اشتباه داشتی هم اون
فقط یه بار یه فرصت بده