2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده😭😭😭😭

188 بازدید | 17 پست

قبلا از گل نازکتر بهم نمیگف الان همش بی توجهی همش بی احترامی کتک هم میزنه وقتیم قهر میکنم به یه ورشم نیس فقط وقتی میخاد بیاد نزدیکم در میاد به قول و قرار الکی که قول میدم دیگه تکرار نشه ولی بازم بعد از رابطه بر میگرده به همون ادم قبلی تا بخاد دوباره بیاد نزدیک خسته شدم از این زندگی زهر ماری چه گوهیه خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم بچه هم دارم نمیدونم چه گوهی بخورم تو اوج جوونی انگار ادم 90 سالم جدیدا از رابطه جنسیم سرد شده همه چیش مشکل داره زبونشم سه متره منم مجبورم کنار بیام خانوادم پشتم نیستن تو رو خدا بگید چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خیانت میکنه

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

نه از این لحاظ مطمئنم

پس الان انتظار داری چی بگیم بهت 

ی کاری کن ب قبل برگرده

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

خب چیکار کنم

ببین چشه

شاید ی کاری هس ک انقد تغییر کرده