2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 372 پست
عزیزم پست اولی که واست نوشتمو کامل بخون لطفا.گمشده ی زندگی تو عزت نفس هستش گلم.وقتی روی عزت نفس و خو ...

الان یعنی این زندگی ارزش دوباره بلند شدن و جنگیدن داره؟ آخه خیلی خستم از همسری که یه روزی عاشقش بودم با همه کم و کاستی هاش الان بدم میاد 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اسی رشته تحصیلیت چیه؟دوس داری دانشگاه چی قبول بشی؟شوهرت چیکارست؟

خانوادتت نمیتونن پشتیبانت بشن دانشگاه ازاد بخونی ؟یا خودت طلاهاتو بفروشی کسب و کاری راه بندازی؟

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مطالب شما رو خوندم مادرت هم که از اول زندگی با سختی ونداری زندگی کرده تا الان به قول خودت به ملک چند ده میلیاردی وچن تا ماشین رسیده وشمام از اول همین بودی چرا اینقدر از بالا نگاه می‌کنی وخودت رو بالا میگیری 

ظاهر هم که رنگ پوست و چشم بدتیپ نیست بعدم از اول دیدی خواستی دیگه اخلاق طرف مهمه خود طرف مهمه مگه خانوادش رو خودش انتخاب کرده مگه اون موقع که مادرت بد بود تو خواستی بد باشه که تحقیرش می‌کنی 

در مورد سیگار حق داری و اینکه نباید دروغ بگه ولی شمام خیلی داری اذیتش می‌کنی اصلا نمیلینیش قدرش رو نمیدونی خیلی به پول وکادو اهمیت میدی 

گفتی برات طلا وکادو ومناسبت آوردن پس برات کردن 

فکر کردی جدا بشی وجالبه برام میگی الآنم خواستگار دارم از کجا مطمعنی بعدی سبزه باشه و...شخصیت وناز کشی همسرت رو داشته باشه از کجا معلوم بدبخت نکنه 

در مورد خونه شریکی و فرهنگ خانواده مادرت که دیده گفته چرا شما نظرتون مدام عوض میشه خوب بالاخره دیدید قبول کردید دیگه خونه هم با پدرش شریکن نمیتونه بره بیرونش کنه شمام خودت سهم همسر رو اجاره بدید برید بیرون بگیرید 

زنی که جدا سه باکره هم باشه شانس انتخاب مجدد براش کم میشه اینا خود بزرگ بینی شما هست متاسفانه فقط مادرت از روزی که رفت نشست وپاشد تو ذهن شما کرد اینا در سطح ما نیستن 

با هر کسی ازدواج کنی اونم خانواده و فامیل بد داره فک نکن این مسایل پیش نمیاد 

شما واقعا خودت مسایل رو با خودت حل کن تو زندگیت مشکل حادی ندیدم جز قدر نشناسی ونا شکری 

الان یعنی این زندگی ارزش دوباره بلند شدن و جنگیدن داره؟ آخه خیلی خستم از همسری که یه روزی عاشقش بودم ...

بنظرم داره.میدونی چرا؟چون تو چه جدا بشی و چه جدا نشی،لازم داری اول روی عزت نفست کار کنی تا کمالگرایی و اضطراب و وسواس فکری و مهرطلبی رو در خودت ریشه کن کنی.چون اگه اینکارو نکنی ده تا همسر هم عوض کنی بازم وضعیتت همین خواهد بود!

پس چه بهتر که الان کنار همسرت هستی این تغییرو در خودت ایجاد کنی.وقتی با عزت نفس انرژی درونیتو بالا بردی و قوی شدی یا کائنات همسرتو باهات همسو میکنن یا حذف میکنن و آدمهایی با سطح انرژی خودتو سر راهت قرار میدن عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اسی رشته تحصیلیت چیه؟دوس داری دانشگاه چی قبول بشی؟شوهرت چیکارست؟خانوادتت نمیتونن پشتیبانت بشن دانشگا ...

عزیزم من دانشجو بودم یه مدت چون علاقه نداشتم ولی کردم دوباره نشستم پای کنکور 

از بچگی چون حس بی کفایت بودن بهم دادن دیگه فقط احساس میکنم با قبول شدن تو رشته پزشکیه که میتونم تایید پدر مادرم رو بگیرم به خصوص مادرم که همیشه فکر میکردم من بی عرضه هستم خنگ هستم هیچوقت درک نکردم چرا اینا رو بهم گفت چون به چشم می‌دیدم همه از درسم تعریف میکردن تو مدرسه. مدام جایزه می‌گرفتم بابت شاگرد اول شدن ...ولی هیچوقت حتی تحسینم نکرد 

حالا احساس میکنم تنها راه درمان من رسیدم به این رشته 

البته علاقه شخصی هم دارم بهش اینطور نیست کلا بخاطر اونا باشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

سه تا روانشناس عوض کردم همشون هم از بهترین های شهرمون هستن دیگه چه باید بکنم نکردم

من به خاطر خودت میگم  و الا میتونی به هزار نفر بگی نظرات صد من یه غاز و دری وری بگیری که ربطی به شرایطتت نداره. وقتی داری اون پول برا خرج کردنه. میتونی نوبت روانشناس اینترنتی بگیری. روانشناس معتقد توصیه میکنم چون مذهبی هستید انگار

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من مطالب شما رو خوندم مادرت هم که از اول زندگی با سختی ونداری زندگی کرده تا الان به قول خودت به ملک ...

برای شما جوابی ندارم برداشت هاتون همه اشتباه بود ...

فقط به پول و کادو اهمیت میدم؟؟؟ روزایی که همسرم هم میشد پای منم می‌بوسید بخاطر اینکه چقدر کنارش بودم درکش کردم رو مگه .... ولش اصن بعضی هاتون کلا تو باغ نیستید برا همین رقبت نمیکنم چیزایی که اشتباه متوجه شدید رو توضیح بدم 

من دارم میگم تازگی اینطور شدم شما میگی مادیات میبینی فقط؟؟؟

بعدشم پدر همسرم پول داره و نمی‌ده 

عزیزم من دانشجو بودم یه مدت چون علاقه نداشتم ولی کردم دوباره نشستم پای کنکور از بچگی چون حس بی کفایت ...

نمیتونی ازاد بخونی؟

ببین اگه جدا بشی این حس تحقیر و ناکافی بودن بیشتر میشه برات که دور ازجون بی عرضه ای و نتونستی زندگیتو جمع کنی 

اگر واقعا خانواده خوب و پشتیبانی داری برگرد ب مجردی و بشین درستو بخون اگه نه که شوهرت بنده خدا خودش مشکل عمده ای نداره خانوادش مشکل دارن 

نمیتونید باهم برید تهرانی یا شهر دیگه ای زندگیتونو شروع کنید 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
بنظرم داره.میدونی چرا؟چون تو چه جدا بشی و چه جدا نشی،لازم داری اول روی عزت نفست کار کنی تا کمالگرایی ...

تنها کسی که آرومم کرد و منطقی حرف زد شما بودین ممنونم ازتون ... انگار کمی حالم بهتر شد 

اتفاقا روانشناس میگفت ادامه بده . ولی من دیگه نمیکشم با این آدم و خانوادش ... اگر آدمی بودم که شیشه ...

میفهممت فقط تا دیر نشده سریعتر خودتو نجات بده و بچسب ب درست حتی بهتر از قبل ، افسردگیتم درمان میشه اگه از این پسر سم و خانوادش دور شی ، خانواده هرچقدم بد باشن بهتر از غریبه ن 

توروخدا از درست نگذر ک ی عمر دلت خون میشه 

من تو کل زندگیم از کسی کمک نگرفتم برای حال خوبم مادر پدرم هیچوقت نفهمیدن حالم بد هم میشه ... همیشه ا ...

آره شاید افسرده شدی میدونم سخته حال روحیت رو سامون بد  ولی از پسش برمیای تو دختر قوی هستی 

نمیتونی ازاد بخونی؟ببین اگه جدا بشی این حس تحقیر و ناکافی بودن بیشتر میشه برات که دور ازجون بی عرضه ...

حس تحقیرم که بیشتر نمیشه ؛ اینجا میگن همسرت از دست تو چی می‌کشه 🤣در حالی که همسرم بارها همه جا گفته کس دیگه ای جای نگار بود با اینهمه بالا پایین من الان فقط کلاهشو برداشته بود فرار کرده بود 

نه عزیزم با این وضع حالی که الان دارم فکر نکنم حتی آزاد بیارم 

از طرفی هم دلم روشن هست نیمدونم 

اره همسرم مشکل عمده ندارن اصلا ولی این سرد و گرم شدنش منو سرد کرده

میفهممت فقط تا دیر نشده سریعتر خودتو نجات بده و بچسب ب درست حتی بهتر از قبل ، افسردگیتم درمان میشه ا ...

چه قدر نظرات متفاوته 

نظرات صفحه قبل رو بخون ... این حرف شما اینم حرف به سری ها که فکر میکنن من از خود راضیم 🙂

آره شاید افسرده شدی میدونم سخته حال روحیت رو سامون بد ولی از پسش برمیای تو دختر قوی هستی

از کجا فهمیدی قوی هستم ؟