2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6088 بازدید | 370 پست
بعضی از تجربه های شما کاربرها بهم تپش قلب میدهچیکار کنم از شک در بیام

عزیزم این کاری که گفتم رو حتما انجام بده 

شما اول باید با یه روانکاو خوب اختلال های شخصیتی تونو درمان کنین بنظرم یه فرصت بده 

برین پیش روانکاو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من احساس میکنم مامانت به خاطر کمبودهایی که خودش از جانب پدرت کشیده و مهر و محبتی که از سمت پدرت متوج ...

اره مادرم بلد نبوده سیاست نداشته.

ولی حسودی نکرده هیچوقت بهم حالا درسته خیلی آزارم داده ولی منصفانه نیست اینطوری بگم درموردش چون خیلی جاها دیدم دلسوزمه یه طوری که مادر پدر های دیگه ده هیچ پیششون عقب هستن ولی این خودش آسیب زاست. 

در واقع مادرم محبتی که از پدرم دریافت نکرد رو از من طلب داشت احترامی که از پدرم دریافت نکرد رو از من طلب داشت 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاهی آدم مجبوره به تحمل ... شاید نفر هزارمی باشی که بهم میگه خیلی پخته ای هیچوقت از این حمله خوشم نی ...

اره عزیزم آدم تا تو شرایط بد قرار نگیره پخته نمیشه خیلی چیزا رو نمیفهمه

اسی جان پیرو تایپیک بعدیت منم یه چیز بهت بگم چون اونو قفل کردی... بارها شده اینجا دیدم آدم هایی هستن که نظراتشون با عقده ها و کمبودهاشون عجین شده.. من همیشه میگم تا جای کسی نباشی نمیتونی براش نظر بدی.. ذهنت رو درگیر این آدم های بیمار نکن

عزیزم بزار منم یه نصیحتی بهت بکنم دوستانه ببین شرایط خانوادگی ت یجورایی شبیه منه ینی وقتی داشتم میخو ...

حرفات دلگرم کرد... می‌دونی آخه به این نکته میکنم چقدر از هم سرد شدیم میگم دیگه درست نمیشه 

چطوری اینهمه حس قشنگ میخواد برگرده؟

رابطه ما واقعا حسرت برانگیز بود برای همه الان اینقدر از همه ددوریم که خدا میدونه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

هر صفتی که در خودت باشه قادر به تشخیصش در دیگران خواهی بود و اینکه بهم میگی مهربون قطعا در وجودت خود ...

از دیدگاه خیلی قشنگی نگاه کردی 

میشه درخواست بدم بهتون تو لیست دوستام باشید گاهی راهنمایی بخوام؟

عزیزم من عاشق چهره همسرم بودم قربون صدقه چشمای رنکیش میرفتم ولی همه اینا تازه الان یک ماهه به چشمم ا ...

اسی تو فقط دلت ب همسرت میسوزه و دوس نداری دلشو بشکنی با جدا شدنت ، درسته جای دلسوزی داره خیلی زحمت کشیده و خیلی خلا عاطفی داره تو زندگیش ولی اگه میخوای کنارش باشی خیلی راه سختی در پیش داری 

اسی منم بعد عروسیم یه حس پشیمونی داشتم اینک از صفر شروع کردیم ولی بهش بها ندادم و دوتایی زندگیمونو س ...

الان راضی هستی ؟ 

عزیزم من عاشق چهره همسرم بودم قربون صدقه چشمای رنکیش میرفتم ولی همه اینا تازه الان یک ماهه به چشمم ا ...

اگه واقعا چهرشو دوست داری و خودت نمیخوای تغییرش بدی و با همین شرایط دوسش داری پس فکر طلاق نکن چون مشکلت حاد نیست 

ازش بخواه کم کم یه خونه اجاره کنه برید سر زندگی 

شاید ده سالی طول بکشه از لحاظ مالی به ثبات برسید ولی می رسید

ان شالله خوشبخت بشی

راستی خواهر برادر نداری؟

اسی تو فقط دلت ب همسرت میسوزه و دوس نداری دلشو بشکنی با جدا شدنت ، درسته جای دلسوزی داره خیلی زحمت ک ...

همین الانشم خیلی خستم 

شاید هم این که شما میگید باشه چون وقتی بحثمون میشه و از گذشته سخنش میگه کلی عداب وجدان میگیرم با خودم میگم این بدبخت اینقدر سختی کشیده چطوری دلت میاد قهر کنی 

حرفات دلگرم کرد... می‌دونی آخه به این نکته میکنم چقدر از هم سرد شدیم میگم دیگه درست نمیشه چطوری اینه ...

میدونم دقیقا عین منی 

منم خودم الان دارم میرم پیشه روانکاو 

خداروشکر تاثیر مثبت داشته 

دقیقا همسرمم کلی اختلال داره بخاطر مادره بی مسئولیتش من هیچوقت نمیتونم مادرشو ببخشم چون اگه مسئولیتشو درست انجام می‌داد شوهرمو درست تربیت می‌کرد من ایییینهمه آسیب نمیدیدم اینهمه از عمرم تلف نمیشد 😔.. 

بخدا باید جواب بده نمیگذرم ازش 

فقط لطفا از همین الان برو بگرد دنبال روانکاو کاربلد عزیزم 

باهم برین پیشش یمدتی به خودت و شوهرت وقت بده ان شاء الله بهتر میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه واقعا چهرشو دوست داری و خودت نمیخوای تغییرش بدی و با همین شرایط دوسش داری پس فکر طلاق نکن چون مش ...

چرا عزیزم دارم 

مشکلم واقعا حاد نیست؟ می‌دونی نگران اینم وقتی الان اینقدر سرد شده بعد عروسی حتما بمیرم هم براش مهم نیست 

عزیزم این کاری که گفتم رو حتما انجام بده شما اول باید با یه روانکاو خوب اختلال های شخصیتی تونو درمان ...

چشم 

حس خوبی بهت دارم نمیدونم چرا

میدونم دقیقا عین منی منم خودم الان دارم میرم پیشه روانکاو خداروشکر تاثیر مثبت داشته دقیقا همسرمم کلی ...

چقدر منی 

منم گاهی وسط مشکلاتمون یاد پدر شوهرم میفتم اگر براش پدری میکرد اون اینقدر نابلدی نداشت... از بچگی مثل یه مرد بزرگ مجبور شد بره کار کنه فقط سر کار بود

اسی جان پیرو تایپیک بعدیت منم یه چیز بهت بگم چون اونو قفل کردی... بارها شده اینجا دیدم آدم هایی هستن ...

بله متوجه شدم عزیزم 

همین چند صفحه پیش بود یکی بست منو به رگبار ... دلم گرفت یکم ولی وقتی رفتم تاپیک ها و امضاشو خوندم متوجه شدم اونم یه سیاه بختیه مثل من که ظرفیت بدبختی نداشته وروحش داغون شده