2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6201 بازدید | 371 پست
شاید قهر کرر باعث شده ناراحتی و قهر تو براش عادی بشه چون خودم اینو از زبون پسرا شنیدم میگن گریه قهر ...

اره ممکنه دلیلش این باشه... ولی منم حق داشتم قهر کنم وقتی اینهمه چنگ میزدم و درست نمیشد و فقط با قهر کردن من تغیر میکرد مجبور بودم قهر کنم 

احساس خستگی زیادی دارم خیلیییییی زیاد 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

خب بگووووو

اگر عوض نشده بود بخدا قسم فکر طلاق هم نمی‌کردم . ولی تنها امیدم بود دیگه اونم عوض بشه و دوسم نداشته باش برای چی کنارش باشم آخه ؟ اونم با اینهمه عیب ساده ترین چیزها رو هم بلد نیست برای نیاز های طبیعی و خیلی ریز هم باید  کلی حال بد می‌کشیدم کلی روش غیر مستقیم به کار میبردم یاد بگیره 

دلم یه زندگی میخواد که یکم من بشینم اون تلاش کنه یکی که عاشقم باشه واقعا نه اینکه فقط توجه منو بخواد خود منو بخواد 

دیگه حتی مریض هم بشم تا نگم منو دکتر نمیبزه 

ناراحت باشم و ناراحت بخوابم مهم نیست 

بحث پیش بیاد تا من اعتراض نکنم براش مهم نیست 

وسط حرف زدنم یهو سکوت کنم میبینم هیچی نمیگه انکار نه انگار اصلا گوش میگرده 

از نظر مالی هم دهنم سرویس شد بس که این مدت همه جوره کنارش بودم 

کلا یکی دیگه شده حدیدا دارم حرفای جدید می‌شنوم که با شنیدنشون فقط بغض میکنم و به روی خودم نمیارم 

این زندگی دیگه درست نمیشه ... تبدیل شده به یادم بی عرضه و تماشا چی 

منم که شدم جنازه متحرک

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی یه جا کفتی شوهرت اوایل عقد شوق دیدنت رو داشته دلم گرفت منم همسرم چند ماهه عقد کردیم ولی اصلا کل هفته هیچ ابراز دلتنگی نمیکنه فقط پنج شنبه جمعه میاد دیدنم کل هفته فقط تلفنی حرف میزنیم اصلا نمیگه ببینمت

طلاق بگیر بابا مگه نمیگی خاستگار بهتر داری

چرا بخدا خواستگار عام از دوران مجردی هم بیشتره الان 

چندروز پیش یه پسره یه جا منو دیده زیر نظر گرفته به مادرش گفته برم خواستگاری ؛ دختره یعنی من خیلیییییی پاک و سرسنکینه برای همین دختری هرچی خرج کنی کمه ... حالا پسر کیه؟ یه شغل خوب ماشین  وارداتی و چهره ای که دقیقا من میخواستم شرمم میاد از گفتن این جملم نمیگم همسرم زشته اتفاقا خیلی خوشگله ولی الان متوجه شدم چهرش به دلم نیست 

گفتم که از برگشتن به مجردی وحشت دارم می‌دونم تکرار بشه میمیرن اینبار 

تنها راهم درس خونده و قبول شدن تو رشته ی خوب اونم شهرستان که برم و چندسال از خانواده دور بشم بعدش مستقل بشم 

که اونم از شدت افسردگی و خستگی روحی یه کلمه هم نمیتونم بخونم😞

اسی یه جا کفتی شوهرت اوایل عقد شوق دیدنت رو داشته دلم گرفت منم همسرم چند ماهه عقد کردیم ولی اصلا کل ...

عزیزم هرکسی یه حوریه... یه طوری محبت ابراز می‌کنه 

همسر من روزی چندبار میومد دیدنم ؛ وسط روز آخر شب اول صبح

روزی پنج شیش بار تلفن میزد مدام سراغمو می‌گرفت 

الان دوسه روز یبار میاد 

روزی یبار زنگ اونم همش چرت و پرت میگه 

خیلی عوض شده :) 

بقیه میگن هیجانش خوابیده ولی این کار هیجان نیست 

عزیزم هرکسی یه حوریه... یه طوری محبت ابراز می‌کنه همسر من روزی چندبار میومد دیدنم ؛ وسط روز آخر شب ا ...

بازم بعد دوسال و سرد شدن دو سه روز یبار میاد دیدنت پس فکر کنم اوضاع من و همسرم خیلی خیطه هفته ای یبار اونم ما حتی یه سویت داریم که فقط هفته ای یبار میریم کل هفته نه همسرم میره و نه میگه بریم اصلا درخواستی برای دیدنم نمیکنه

بازم بعد دوسال و سرد شدن دو سه روز یبار میاد دیدنت پس فکر کنم اوضاع من و همسرم خیلی خیطه هفته ای یبا ...

نمیدونم چی بگم عزیزم فقط میدونم نباید زندگی هارو مقایسه کرد 

شرایط آدمها باهم فرق می‌کنه اخلاق ها نوع ابراز محبت ها و...

همسر من توجه می‌کنه ولی هزار عیب دیگه کنارش داره 

جدیدا به حسش به خودم شک هم دارم ؛ چون متوجه شدم از رو کاراش اون فقط توجهمو میخواد میخواد سرد نباشم باهاش بی محل نکنم ولی اگر بدونه قلبم ازش ناراحته اما باهاش صمصیمی رفتار میکنم دیگه براش مهم نیست ناراختیم

نمیدونم چی بگم عزیزم فقط میدونم نباید زندگی هارو مقایسه کرد شرایط آدمها باهم فرق می‌کنه اخلاق ها نوع ...

درسته حرفت بنطرم مردا همه به پدرشون میرن اخلاقا و رفتارن شوهر تو ام داره کم کم به باباش شبیه میشه شوهر منم حس میکنم خود باباش یه ادم سرد و یخچال و جامعه گریز

درسته حرفت بنطرم مردا همه به پدرشون میرن اخلاقا و رفتارن شوهر تو ام داره کم کم به باباش شبیه میشه شو ...

نمیدونم ... آخه اگر شبیه پدرش بود که اصلا جنم نداشت ؛ ولی حسابی داره کار می‌کنه ؛ اوایل اگر شب رو ناراحت میخوابیدم بهش خیلیییی برمیخورد می‌گفت مکه غیرت ندارم زنم ناراحت باشه من بخوابم 

الان به روی خودش هم نمیاره 😭

گاهی به خودم میگم چقدر بدبختم که خانوادم هم منم نخواستن اینکه دیگه پسر مزدمه 

نمیدونم ... آخه اگر شبیه پدرش بود که اصلا جنم نداشت ؛ ولی حسابی داره کار می‌کنه ؛ اوایل اگر شب رو نا ...

بنطرم خیلی سخت میگیری همه ی ما خانوما تشنه ی محبت و توجه هستیم ولی اینو باید قبول کنی که رابطتتون اون هیجان اوایل رو از دست داده و خب طبیعیه و برای همه اینحور میشه . همسر من زمان دوستی هربار میامد پیشم با گل و خوراکی میامد الان از کل عقدمون دوبار گل خریده فقط مردا وقتی میخوان مخ بزنن عالی عمل میکنن بعد ک عادی میشه دیگ ول میکنن

بنطرم خیلی سخت میگیری همه ی ما خانوما تشنه ی محبت و توجه هستیم ولی اینو باید قبول کنی که رابطتتون او ...

عزیزم اینکه آدم درگیر زندگی میشه و هیجان کمتر میشه کاملا طبیعی هست بله 

ولی ن اینقدر زیاد اونم تو دوران عقد 

همسرم اینقدر عوض شده که میگم مریض شدم به روی خودش نمیاره این الان اینه بعد عروسی حتما از درد بمیرم هم ولم می‌کنه گوشه خونه

خلاصه خانواده من از نظر مالی متوسط رو به بالا هستن ؛ یه ملک چند ده میلیاردی داریم یه خونه بزرگ با دو ...

حرفات یکی نیست ی جا گفتی نون شب نداشتیم ی جا میگی خونه دچند تا خونه ده میلیاردی داشتیم.یجا میگی بابام بد بود ی جا میگی بابام خوب بود.یجا میگی مامانم خوب بود بابام اذیتش میکرد یجا میگی مامانم منو میزد و مامانت رو ی روانی نشون دادی

حرفات یکی نیست ی جا گفتی نون شب نداشتیم ی جا میگی خونه دچند تا خونه ده میلیاردی داشتیم.یجا میگی بابا ...

شما قاطی خوندی خب من چه کنم عزیزم 

اون چیزایی که صحفه اول تعریف کردم برای اوایل زندگی پدر مادرم بود آدم نمیتونه پیشرفت کنه؟؟؟؟ 

و اینکه پدرم بعد چندسال طی یه سری مسایل خیلی عوض میشه 

مادرم و پدرم هردو خوب هستن و دلسوز ؛ ولی تو اون دوران مادرم هیچوقت از پدرم محبت ندیده و مدام خشم و بحث و تحقیر بوده؛ اینا سر من خالی میشده

سلام عزیزم من واقعا ناراحت شدم و از صمیم قلبم از خدا میخوام که نجاتت بده

اما ره حل من بهت میگم دختر گلم خواهر قشنگم دوست خوب من یکی از شانس های شما اینکه هنوز تو دوره عقد هستی و میتونی برگردی شما باید طلاق بگیری هرطور که شده حتا برگردی خونه پدرت بد رفتاری مادرتم تحمل کنی بازم ۱۰۰۰۰ هیچ از تحمل این زندگی راحت تر و بهتره همین امروز قبل فردا برای طلاق اقدام کن و با قدم بعدی از اقدام طلاق برو پیش روانشناس درمان شو تروموهای بچگیت و کمرنگ کن سم این رابطه رو از زندگیت حذف کن تمرین کن حرف بقیه برات آزار دهنده نباشه کسی نتونه با زبونش آزارت بده یاد بگیر تو دیگه اون نگار کوچولو نیستیکه راهی جز تحمل حقارت و نداشته باشه رشد کن ذهنت و همراه روانشناس تقویت کن زره بپوش مقابل حرف مفت اما خواهر قشنگم این ازدواج سمی و ادامه نده چون این آدم که شما توصیف کردی حتا زمینه اعتیاد رو هم داره پس همین الان خودتو نجات بده و بدون استرس و درگیری ذهنی درستو بخون و تلاش کن رشته مورد علاقت و پیدا کنی مطمعن باش آینده روشنی در انتظارته در صورتی که جدا بشی و مهم تر از همه بری پیش یه روانشناس خوب موفق باشی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺