2777
2789
عنوان

زن عموی عوضیم

254 بازدید | 16 پست

با عمومینا قطع رابطه هستیم  حالا دوسال پیش یه اتفاقی پیش اومد مجبور بودیم بریم شهرشون از یه روز قبل هم بهشون گفته بودیم خلاصه رفتیم شهرشون کارمون تمام شد برا ناهار رفتیم خونشون زن عموم که محل سگ نمیداد برامون آب پرتقال اورد بعد یه ساعتو خورده ای دیدم سفر رو پهن کرد رفتم تو اشپز خونه کمکش دیدم داره پلویی با ماکارونی یخ زده رو گرم میکنه سر گاز میاره وضع عموم خوبه والا من خودم خیلی ناراحت شدم با اینکه از یکروز قبل بهشون گفتیم حتی یه زحمت نداد یه غذا تازه ای درست کنه 

بعد همینا امدن خونمون مامان دوجور غذا درست کرد براشون 

رابطمون در حد بدی نبود فقط زیاد رفتو امد نمی‌کردیم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرهنگ پایین خودشو نشون داده

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
والا میرفتین مسافرخونه بهتر بود تا خونه اوناحالا که شده دیگه اونم احتمالا ناراحت بوده از اومدنتوندیگ ...

نه دیگه پشت دستمو داغ کردم که دیگه نزارم مامان بابام برن خونشون

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

کلا قدیما ادما خیلی بیشتر بهم اهمیت میدادن(عده محدودی هنوزم همونجورین) الان نمیدونم چی شده که انقدر نسبت بهم بی تفاوت شدن.من که کلا دوستام همه پر زدن رفتن حالشونم میپرسی ی جوری جواب میدن یا کلا نمیدن.حالا نه مورد اخلاقی دارم که بگم بخاطر اونه نه کاری کردم نه بیمعرفتم به دوسه تاشونم که گله کردم که چرا حداقل ماهی یک بار حال نمیپرسین گفتن تو درک نداری ادم گرفتاره!

من نمیدونم اینا گرفتار چی هستن که دوسه ساله وقت نکردن ی تماس ی دقیقه ای بگیرن.

منم دیگه بیخیالشون شده خدا کنه دوتا دوست مثل خودم پیدا کنم