2777
2789
عنوان

واقعأ هدفتون از بچه دار شدن چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست
متاسفانه همین طوره. پیش فرض ذهنی همه اینه که اگر ازدواجی صورت میگیره حتما باید بچه ای هم در کار باشه ...

دقیا و این ینی اون دختر هنوز آماده باروری از نظر اولین اصل اونم روحی نیست و مجبورا این کارو میکنه ....

عزیزم شوهرمن پنج صبح میره سرکار ۱۲شب برمیگرده البته ن هرروز ولی خب شاید درماه دوروز آف باشه اخه واقع ...

ببین هنوز بچه ت بدنیا نیومده پس یادت بمونه یسری وظایف ها گردن شوهرته منم دلم میسوخت اما قبل رفتنش یکساعت نگه میداشت بچمو تا من بخوابم .... ساعت ۷ میومد بچمو نگه میداشت تا من استراحت کنم 

پس از الان بد عادت نکن همین ده دقیقه  بیست دقیقه ینی توام در قبال بچه وظیفه داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وقتی باردارشدم منم فقط خودمو بااین دلیل تونستم قانع کنم ی ذره ولی وقتی نگاه میکنم ک مادر خودم چنت ...

بعضی چیزا عین مرگ واقعا دست هیچکس نیست و جزئی از زندگیه و چه بچه ای درکار باشه و چه نباشه بلاخره یه روزی پیش میاد برای همه و اینکه حتی اگه بچه ای نباشه زندگی پر از چالش های ریز و درشته یعنی هر کسی به یه نحوی با مشکلاتی روبرو میشه و صرفا بچه مقصر اون شرایط و اون سختی ها نیست

90درصد آدمها هیچ هدفی ندارن میخان دهن مردم ببندن میخان هی ازشون سوال نشه چرا بچه دار نمیشن میخان خودشون سرگرم کنن دلایل مسخره وخودخواهانه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
هدفمون: خودتخریبیتجربه چندسایز بزرگتر بودنتجربه راه رفتن پنگئن وارخوردن خوراکی های غیرمعمولپرهیز و چ ...

تمام اینایی که نام بردی و گفتی به ی خنده و نگاه پ مهر و مامان گفتن بچه مون مئ ارزه . لذتی که وقتی صدات میکنه مامان دنیااا نمیتونه برات تدایی کنه. چون فقط شما مامان اون بچه هستی و فقط و فقط اون بچه مال شماست .

هنوز ک نیمده ولی خیلی دوسش دارم همینجوریشم اما شیرینیه ک همه با اب و تاب تعریف میکنن رو من ندیدم چند ...

بذار دنیا بیاد بعد بگو شیرینی نمیبینم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
بنظر من اشتباه فکر میکنید انقدر زنهای سرسخت و با پشتکاری هستن که با وجود چندین بچه دارن کار میکنن در ...

ن من الان ب این فکر میکنم ک از وقتی نطفه این بچه بسته شد من مثل ی ادم فلج افتادم رو تخت و مبل دست خودمم نبود بدنم اینطوری ایجاب میکرد الانم ک اخرای بارداری هستم کل بدنم درد میکنه شبا ی خواب راحت ندارم ی طرف موهام ریخته میه و ابرویی برام نمونده پوستم داغون شده و نمبتونم بگم ی دوره ایه و تموم میشه تازه میدونم بدترم میشه مثلأ من عاشق پیاده روی ام میدونم بچه بیاد نمیتونم ولش کنم برم پیاده روی واسه امثال من ک کسیو ندارن تنها هستن واقعأ بچع دار شدن محدودیته 

من قبل پسرم وجود نداشتم 

تموم عمرم جونم فدای یه تار موش .همه کسمه زندگیمه

نمیدونم چرا مداااااام دارید دنبال علت بچه دار شدن بقیه میگردید

متاسفانه همین طوره. پیش فرض ذهنی همه اینه که اگر ازدواجی صورت میگیره حتما باید بچه ای هم در کار باشه ...

منوشوهرموتصمیم گرفتیم بچه نیاریم خیلی ها بهم گفتن پس چرا ازدواج کردی پس تو چطور زنی هستی زن باید بچه بیاره یا یروز شوهرت روت زن میگیره تونازایی هیچ زنی تصمیم نمیگیره بچه دار نشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ن من الان ب این فکر میکنم ک از وقتی نطفه این بچه بسته شد من مثل ی ادم فلج افتادم رو تخت و مبل دست خو ...

منم باردارم سعی میکنم جوری صحبت کنم که دلت نشکنه 

ولی خدایی تو که انقدر بدت از بارداری میومد چرا نرفتی کامل لوله هاتو ببندی 

ن من الان ب این فکر میکنم ک از وقتی نطفه این بچه بسته شد من مثل ی ادم فلج افتادم رو تخت و مبل دست خو ...

بذار پای خواهری...

بچت ک بدنیا اومد تا ۶ ماه سختته اما بعد اون بلندشو و با بچه تو کالسکه برو بیرون تا سرکوچه و برگرد هرروز برو قشنگ بپوشونشا 

بذار عادت کنی خونه نشین و حساس نشو ... 

بذار بچت عادت کنه بچه افتاد زمین نگاش نکن اما حواست باشه بذار لوس نشه و جیغ و داد کنه 

ببین هنوز بچه ت بدنیا نیومده پس یادت بمونه یسری وظایف ها گردن شوهرته منم دلم میسوخت اما قبل رفتنش یک ...

ن نمیخام بد عادتش کنم من حتی وقتی فهمیدم باردارم ب شوهرم گفتم من مادری ندارم ک کمک دستم باشه تو بچه داری اگه حمایتم میکنی بسم الله اگه نه من این بچه رو نگه ندارم چون من از پسش برنمیام گفت نه تنهات نمیذارم 

ن نمیخام بد عادتش کنم من حتی وقتی فهمیدم باردارم ب شوهرم گفتم من مادری ندارم ک کمک دستم باشه تو بچه ...

پس نذار فقط حرف  باشه ازش بخواه در حد یه شیشه شیرو بشور 

بیا پوشکشو عوض کن

بیاببر بشور

پمادشو بیار 

اون کهنه رو بده 

بیا نگهش دار....

پاشو بذاریم لای پتو یکم تاب بدیم بخوابه 

اینا ینی کم کم میدونه وظیفه اونم هست

من شرایطتونو درک میکنم واقعا چون خودم توی شهر غریبم و فقط خدارو داشتم توی این سالها و یه پسر 3ونیم ساله و یه دختر دوونیم ساله دارم دومی ناخواسته بود و خیلی افسرده شدم ولی وقتی دخترم 4ماهش شد 5صبخ تا 6هررپز پیاده روی رفتم بخاطر کم کاری تیروئیدم 20کیلو اضافه وزن داشتم توی بارداربم و پوستم تماما ترکید ولی بعد از 6ماه تونستم با رژیم و پیاده روی برگردم به وزن قبلم وشوهرم اصلا خونه نبود بخاطر شغلش ولی با یکم برنامه ریزی تونستم کلی مهارت های مختلف یاد بگیرم کلی کتاب خوندم کلی دوره ی مجازی شرکت کردم و تازه بعد از سالها برای زندگیم هدف گذاشتم

2810