امروز دیدم ی مرد با دومتر قد دست ی بچه کووچولو گرفته بود اونم هی گریه میکرد راه نمیومد نق میزد این اقاهم بااون همه قد و هیکل ناز بچع رو میخرید داشتم فکر میکردم بچه دار شدن واقعأ سخته واسه همه حتی اونی ک خیلی مرفه یا خیلی خوشبخته بازم سختیای خودشو داره ادما چرا این سختی رو ب جون میخرن حالا بعضیا میگن بچه شیرینه خب اول ک ی ادم مثل من ک تا حالا بچه نداشته شیرینی نمیبینه پس چرا بچه دار میشن من خودم بارداریم ناخاسته بود میخام بدونم اونایی ک از ته دل خاستن یاالان کلی دوا درمون میکنن دلیلشون چیه
منم باردارم سعی میکنم جوری صحبت کنم که دلت نشکنه ولی خدایی تو که انقدر بدت از بارداری میومد چرا نرفت ...
خب نمیبندن ک باید فکر کنم ۳تا بچه بیاری من همین الانم تو فکر اینم بد زایمان چجوری جلو گیری کنم ک سفت و سخت باشه چیزی ب ذهنم نمیرسه البته الان دیگه پذیرفتمش از وقتی تکون خوردناشو حس کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهرم پیش جاریم میگفته فلانی از سرکار میاد بچه داری میکنه اما فکر کردی برام مهم بود؟؟؟؟؟بیشتر دا ...
فقط امیدوارم شوهرم همراهم باشه من خیلی دلم میخاد برم سرکار عاشق کار کردن بیرون خونه ام فکر کنم دیگه هیچوقت نمیتونم ب این ارزوم برسم البته من مربی مهد بودم این کارو دوست دارم اما دیگه جایی ب کسی ک بچه داره کار نمیدن