2777
2789
عنوان

واقعأ هدفتون از بچه دار شدن چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
ن نمیخام بد عادتش کنم من حتی وقتی فهمیدم باردارم ب شوهرم گفتم من مادری ندارم ک کمک دستم باشه تو بچه ...

مادرشوهرم پیش جاریم میگفته فلانی از سرکار میاد بچه داری میکنه اما فکر کردی برام مهم بود؟؟؟؟؟بیشتر دادم نگه داره

منم باردارم سعی میکنم جوری صحبت کنم که دلت نشکنه ولی خدایی تو که انقدر بدت از بارداری میومد چرا نرفت ...

خب نمیبندن ک باید فکر کنم ۳تا بچه بیاری من همین الانم تو فکر اینم بد زایمان چجوری جلو گیری کنم ک سفت و سخت باشه چیزی ب ذهنم نمیرسه البته الان دیگه پذیرفتمش از وقتی تکون خوردناشو حس کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرایطتونو درک میکنم واقعا چون خودم توی شهر غریبم و فقط خدارو داشتم توی این سالها و یه پسر 3ونیم س ...

۵تا ۶ک میرفتی بچت خواب بود چجوری میرفتی؟؟؟الان ب حرف اسونه اما مطمئنم کلی سختی کشیدی

خب نمیبندن ک باید فکر کنم ۳تا بچه بیاری من همین الانم تو فکر اینم بد زایمان چجوری جلو گیری کنم ک سفت ...

بذار دنیا بیاد اونوقت تموم دنیات میشه بچه ات 

ولی خواهش میکنم تا قبل دنیا نیومدن نپرس‌چرا بچه دار میشید و‌هدفتون چیه ...

انگار میگی‌چرا غذا میخوری‌

خونه بدون بچه نمیشه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
مادرشوهرم پیش جاریم میگفته فلانی از سرکار میاد بچه داری میکنه اما فکر کردی برام مهم بود؟؟؟؟؟بیشتر دا ...

فقط امیدوارم شوهرم همراهم باشه من خیلی دلم میخاد برم سرکار عاشق کار کردن بیرون خونه ام فکر کنم دیگه هیچوقت نمیتونم ب این ارزوم برسم البته من مربی مهد بودم این کارو دوست دارم اما دیگه جایی ب کسی ک بچه داره کار نمیدن