2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک خاستگاری داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 63 پست
بنظرم شما زیادی سرت تو زندگی داداشته و اون بنده خدام ک تایپیک زده بود الکی حساس شده بود فاز شما ها ر ...

باشه تو راست میگی

بزاریم داداشم بدبخت بشه داداشم به قول معروف از بته به عمل نیومده ک خانواده داره و فرهنگ طرف برامون خیلی مهمه بجای اینکه بره تو خانواده زنش رشد کنه پسرفت کنه

جان جانانم💗💕

بعضی ها یه سری کمک ها می کنند مثل خونه دادن و بچه نگه داشتن برای اینکه داماد بکشانند سمت خودشون و کل ...

دقیقا باید حرفتو کوبید تو صورت بعضی کاربرا

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم دور هستم شاغلم هستم اگر آدم های بافرهنگ و منطقی باشن از خدامونه پسرمون بره پیششون اینا هم غی ...

دقیقا منم می گم باید نشونه ها رو جدی گرفت خیلی نشونه های ریزی هست که بعدها پدر آدم درمیاره 

من جلسه سوم خواستگاری مادرشوهرم گفت ما بزرگ های فامیل هم باید ببینند و نظر بدن ما هم گفتیم باشه مشکلی نیست فکر کردیم نهایت ۶ یا ۷ نفر میان!  در که باز کردیم همین طور آدم می آمد داخل خونه ، نزدیک ۴۰ نفر فامیل با خودشون آورده بودن که منو ببینند و نظر بدن! 

دیگه با خودمون گفتیم حالا یه شب بود تموم سد و رفت ، تو هر اتفاقی کل فامیلش می ریختند وسط زندگیمون ، می گفت فلانی در مدردت اینجوری گفته (حالا طرف کی بود زن دایی مادرشوهرم )  ،   شوهر عمه در موردت فلان چیز گفته  ، عروس خاله در موردت فلان چیز گفته! 

یعنی تو عمرم فامیل علاف و خاله زنک مثل اینها ندیدم!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
بنظرم این لطف بوده که بچه رو نگه دارند و خونه بدن چیز بدی نبوده اصلا لطف بوده اول زندگی خونه بدی به ...

بله درس اونا لطف کردن گفتن ما خونه میدیم و فلان ولی درس نیس ادم با خونواده ها یجا زندگی کنن باعث بوجود اومدن خیلی ازمشکلات میش

ادم مستاجرباش ولی جدا باش

...
دقیقا منم می گم باید نشونه ها رو جدی گرفت خیلی نشونه های ریزی هست که بعدها پدر آدم درمیاره من جلسه س ...

افرین ببین اگر همون اول میگفتید ما از این رسما نداریم تا اخر اجازه دخالت نداشتن

جان جانانم💗💕

بلاخره پسر هم مادر داره خانواده داره چطور اونا از پسرشون بگذرن. اینا از دخترشون ن

دقیقا حالا ما حرفمون این نبود بیاد بچسبه به ما هدفمون زندگی و خوشبختیش بود اما اونا میگفتن ن باید پیش ما درصورتی که پدر مادرم شهر دیگه ان پیش داداشم نیستن

جان جانانم💗💕

افرین ببین اگر همون اول میگفتید ما از این رسما نداریم تا اخر اجازه دخالت نداشتن

خوب اون لحظه به ما تعداد مهمون نگفتن (یعنی انقدر عقل نداشتن که فکر کنند ما ممکنه میوه و شیرینی در اون حد نخریده باشیم ، حالا شانسی ما همیشه صندوقی میوه می خریم و شیرینی هم زیاد خریده بودیم که خودمون استفاده کنیم) وقتی هم می بینی این همه آدم آمدن تو خونه ات در نهایت با خودت می گی همین یه باره تموم می شه می ره ولی بعد کم کم می فهمی تمومی نداره! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خوب اون لحظه به ما تعداد مهمون نگفتن (یعنی انقدر عقل نداشتن که فکر کنند ما ممکنه میوه و شیرینی در او ...

افرین ما هم از همین میترسیدیم که وقتی یبار کوتاه بیای تا اخر باید کوتاه بیای و بگی باشه بعضیا اینو از حساب لطف و فرهنگ نمیدونن

جان جانانم💗💕

ولی خونه دادن نشانه خساست نیست ها...

اینو قبول دارممم که باید دقیق نشونه هارو روز اول خواستگاری  رصد کرد. خیلی ادم باید زرنگ باشه ....متاسفانه ما نشونه هارو  دیدیم و دقت نکردیم...گرفتاره یه خانواده عجوج مجوج شدم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810