2777
2789
عنوان

واقعأ هدفتون از بچه دار شدن چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست

به نظر من هدف نیست

ی جور عشششق شیرین و جذاب و نابه که سختیاش در لحظه سخته اما شیرین و قابل تحمل 

چون وقتی میبینی ی فرشته پاک مخصوصا وقتی خواب هستن کنارت آروم قرار گرفته همه مشکلات رو انگار میشوره میبره.

انگار قوی تر و با اراده تر از گذشته هستی و وجود بچت ی قدرت بینهایت بهت میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من هدف نیستی جور عشششق شیرین و جذاب و نابه که سختیاش در لحظه سخته اما شیرین و قابل تحمل چون و ...

ینی شما میگی ی حس درونیه و خدا دادی ک دلیل منطقی نداره درست فهمیدم؟؟

نمی‌دونم نظرم چقدر. درسته و چقدر اشتباه چون وقتی که من بچه دار شدم فقط بشدت خسته و دل گرفته از تنهایی و غربت بودم  ولی احساس میکنم اگه بتونیم بچه های با روان سالم بزرگ کنیم مثل مراقبت از یه نهاله که وقتی بزرگ شد زیر سایه اش می‌شینی از میوه اش میخوری و لذت بودنش رو می‌بری بنظر من بچه هم همچین حسی داره اگه به بچه هامون عشق بدون منت بدیم عشق بدون منت هم دریافت میکنیم

اگر تو جامعه ایرانی مرد ب این بلوغ برسه ک من وظیفه دارم بچه نگه دارم 

من وظیفه دارم نوبتی کار کنم تو خونه 

و زن من خانوم خونس اینطوری متوجه میشیم لذت بچا ینی چی 

چون هنوز ب اون درک نرسیده مردای ایرانی زن های جامعه ما همیشه خسته هستن و این تو ناخودآگاهشون حک شده ک تو باید بچه رو بزرگ و تربیت کنی 

بحث سن تو کشور ما جا افتاده اگ دختری ک عروس میشه تا ۴ سال اقدام نکنه و بچه دار نشه نازاست و اون دختر ...

متاسفانه همین طوره. 

پیش فرض ذهنی همه اینه که اگر ازدواجی صورت میگیره حتما باید بچه ای هم در کار باشه. 

اگر در کار نیست مربوط به تصمیمات شخصی و علایق و عقاید نمیشه. حتما مشکل فیزیولوژیک وجود داره.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
اگر تو جامعه ایرانی مرد ب این بلوغ برسه ک من وظیفه دارم بچه نگه دارم من وظیفه دارم نوبتی کار کنم تو ...

عزیزم شوهرمن پنج صبح میره سرکار ۱۲شب برمیگرده البته ن هرروز ولی خب شاید درماه دوروز آف باشه اخه واقعأ ظلمه بهش بگی حالا بیا بچه هم نگه دار

دیدین خارجیا یه پرستار بچه دارن تو اینیستا دیدین خانومه فقط موقع شیر دادن یا بازی کردن و شادی کردن با بچه هاس؟؟؟

این چیزیه ک هنوز یه خانوم ایرانی نداره 

و گاهی بخاطراین خسته و بی رمقه 

هنوز ب این درک نرسیدیم چه لذت هایی دیگه ای هست

مثلا یه فقیر نمیتونه با هزار میلیارد فکری بکنه که یه میلیاردی ک از اول پولدار بوده رو بکنه 

میدونی حرفم اون درک نکردنس ک ما هنوز یسری چیزا نمیدونیم و فقط سختیای بچه رو دیدیم هنوز نمیدویم

مگه بچه چیزی جز محدودیت داره؟؟؟ادم وقتی محدود چ لذتی از زندگی میبره

بنظر من اشتباه فکر میکنید انقدر زنهای سرسخت و با پشتکاری هستن که با وجود چندین بچه دارن کار میکنن درآمد دارن و زندگی چندتا از اقوامشون رو هم ساپورت میکنن و بچه براشون شده یه هدف بزرگ که دست از تلاش برندارن

هدفمون: 

خودتخریبی

تجربه چندسایز بزرگتر بودن

تجربه راه رفتن پنگئن وار

خوردن خوراکی های غیرمعمول

پرهیز و چندش از خوراکی های سابق

پف کردن تمام فرورفتگی ها

علاقه به ریاضت و دردکشیدن در حد مرگ برای چندساعت

زخم و درد در ناحیه هایی که تصور نمیشود

تمرین سکوت دربرابر اظهارنظرهای گوناگون درباره وزن، قیافه، اسم، ...مربوط به مادر و کودک

علاقه به شب بیداریهای بسیار 

به درک بیشتر رسیدن نسبت به بیشعوری همسر

گذراندن چالش های بسیار مهیج ِ دندان درآوردن،راه رفتن،واکسن زدن،از شیر گرفتن،حرف زدن،از پوشک گرفتن، ..

ینی شما میگی ی حس درونیه و خدا دادی ک دلیل منطقی نداره درست فهمیدم؟؟

تقریبا همینه. 

حس مادر شدن و پرورش دادن 

حس عشق دادن به پاره ای از وجود خودت

حس شیرین دوست داشتن واقعی. چون بنظر من عشقی که مادر به فرزندش داره از نوع راست ترین و واقعی ترین هاست. گاهی تو زندگی زناشویی عشق همسرها بهم یا کم میشه یا محو میشه یا اصلا از اول بوجود نمیاد و از جهت رفع تکلیف اجتماعی در مواجهه با دیگران فقط بهم بله میدن و به عقد هم درمیان.

نمی‌دونم نظرم چقدر. درسته و چقدر اشتباه چون وقتی که من بچه دار شدم فقط بشدت خسته و دل گرفته از تنهای ...

از وقتی باردارشدم منم فقط خودمو بااین دلیل تونستم قانع کنم ی ذره ولی وقتی نگاه میکنم ک مادر خودم چنتا بچه رو با هزاران سختی بزرگ کرد و روزگار هیچوقت مجالش نداد حتی بزرگ شدن نهال آخرشو ببینه چ برسه ب سایه و میوه درختاش میگم خب اخرش ک چی؟؟؟

2810