2777
2789
تتو چیه خدایی از نظر عقلی اینکار رد شده هست .حیف نیست بدن به این قشنگی رو خراب کنی

دیگه مسی هم تتو داره میخوای بگی مغز تو از اون بیشتره یا این همه سلبریتی بازیکن حتی اون داشمند ایرانی که موهاش عجیب بود هزار تا هنرمند هالیوودی که مغز بی نظیری دارن من از تتو خوشم نمیاد ولی رو همه ن رین

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه مسی هم تتو داره میخوای بگی مغز تو از اون بیشتره یا این همه سلبریتی بازیکن حتی اون داشمند ایرانی ...

مگه نظر منه؟🙄😐

نظریه روانشناسی هست 

حتی تو خود ادارات آمریکا تتو داشته باشی شغل نمیدن بهت !

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مگه نظر منه؟🙄😐نظریه روانشناسی هست حتی تو خود ادارات آمریکا تتو داشته باشی شغل نمیدن بهت !

نظر تو نیست ولی فکرم نمیکنی مثلا میگی از لحاظ عقلی رد شده هست الان مسی کم عقبه مثلا یا اون دانشمندخ تو ناسا هست موهاش صورتی بود ؟

من کلا مخالف کسی نیستم و با تتو هم موافق نیستم ولی مخالف کسایی هستم که بدون فکر کردن حرف میزنن تو الان مشخصه مغزت عین طوطی حرفارو تکرار میکنه قبل حرف زدن تو ذهنت دو دوتا چهار تا نمیکنه انقد کشش نداره مغزت که استدلال و دلیل و منطق بیاره 

همش باعث آموزش پرورش هست وقتی حفظ کردن جای یاد گرفتن مفهومی رو بگیره شاهد افرادی میشیم که وقتی حرف میزنن دو تا باهوش بهش میخندن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

نظر تو نیست ولی فکرم نمیکنی مثلا میگی از لحاظ عقلی رد شده هست الان مسی کم عقبه مثلا یا اون دانشمندخ ...

شعور و ادبت رو خوابوندی بعد اومدی سایت؟؟؟؟

چون مسی یه فاوتیالیست مشهوره یعنی منطق درستی داره ؟؟؟؟ یعنی اشتباه نمیکنه؟

شمایی که بدون فکر کردن حرف میزنی 

حوصله حرف زدن با همچین آدمای بیسوادی که فقط حرف میزنن ندارم به سلامت.

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

شعور و ادبت رو خوابوندی بعد اومدی سایت؟؟؟؟چون مسی یه فاوتیالیست مشهوره یعنی منطق درستی داره ؟؟؟؟ یعن ...

تو بیسوادی من حتی دانشمند نخبه هنرمند هم مثال زدم 

حرف من اینه نباید اینشکلی با کسی مخالفت کنی با دکتر مملکت درست حرف بزن تو باید تو بله چشم امثال من باشی 

تو بیسوادی من حتی دانشمند نخبه هنرمند هم مثال زدم حرف من اینه نباید اینشکلی با کسی مخالفت کنی با دکت ...

اوه اوه اوه حواسم نبود با کی حرف میزنم 🤣فکر کردی کی هستی برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه 

یه سر پیش مادرتم برو حتما . میکنم کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره