2777
2789
عنوان

کرونا

139 بازدید | 12 پست

بچه ها مگه کرونا هست هنوز ؟

رفتیم دکتر گفت آره یکم آنفلوآنزا داریم ابحیم گفت یکم ؟( چون خیلییی حالش بد بود ) گفت آره دیگه آنفلوآنزا کرونا داری 

احساس میکنم به خاطر هم دانشگاهیم هست که مریض بود ماسک نزده بود همش سرشو تو سرم میکرد منم خجالتی ام نمیتونستم بگم ماسک بزن یا نیا پیشم . الان کل خانوادم گرفتن حالشون به شدت بده خودمم دست کمی ندارم ازشون . 

تازه این هم دانشگاهیم به کسی آسیب رسونده باشه عین خیالم نمیاد همش هم می‌رفت بانک و ... بعد من فقط میرفتم دانشگاه  میومدم خونه .

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد بگیر پرو باشی ..

برای دفعه بعدم.

آخه دو روز پشت سر هم کلی فینگ فینگ میکرد و ... ی بارم ماسک نزد .

تازه میگه فلانی بیا پیشم بشین . کتاب هم نمیخره همش کتاب منو میزاره پیش خودش توش می‌نویسه ( من اصلا دلم نمیخواد توش چیزی بنویسم چون بعد می‌خوام ابجیم هم بخونه ) بعد من مجبورم نگاه تخته کنم 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بله کرونا هست مثل آنفولانزا که هستفقط مثل قبل کشنده نیست ولی خیلی اذیت کننده است

اره نابود داریم میشیم . اصلا ی نفرمون نمیتونه رو پاهاش وایسه یا کج می ایسته. حالت تهوع استفراغ لرز تب گلو درد شدید سرفه های وحشتناک در حدی که نمیتونی نفس بکشی دل درد معده درد 

واقعا لازمه پرو بشی

دفعه بعد محاله بزارم از کتابم استفاده کنه .

اره.وهر من ده روزه زده تو سر و کله ش.همه ما رو مریض مرده.دیشبپسرم دو تا چشماش کلا عفونت بود

وااااای مگه ماسک نمی‌زد تو خونه ؟ دکتر به ما گفت همتون باید ماسک بزنید ( تا آخر شب هممون گرفتیم ) 

وااااای مگه ماسک نمی‌زد تو خونه ؟ دکتر به ما گفت همتون باید ماسک بزنید ( تا آخر شب هممون گرفتیم )

نه.دماغش دوبار کسته باید عملکنه.همینطور نفسش نمیاد اگه ماسک بزنه خفه میشه

نه.دماغش دوبار کسته باید عملکنه.همینطور نفسش نمیاد اگه ماسک بزنه خفه میشه

وای بنده خدا . 

ان شا الله که خوب بشید حتما برید دوباره دکتر نگاه بندازه بهتون .

دفعه بعد محاله بزارم از کتابم استفاده کنه .

حالا شاید نداره کتاب بخره 

ولی خب اینکه تو صورتت سرفه کنه و هیچی نگی بده

یا اینکه کتابت رو در اختیار خودش گرفته رفتار درستی نیست 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

حالا شاید نداره کتاب بخره ولی خب اینکه تو صورتت سرفه کنه و هیچی نگی بدهیا اینکه کتابت رو در اختیار خ ...

زورش میاد بگیره وگرنه رفته ایرپاد ۳ میلیونی گرفته من چی ؟ بزور پول کتابام رو دادم با کلی عذاب وجدان که بیاد تو کتابم بنویسه بعد پاک کنه کتابم مچاله شه دوباره توش بنویسه . 

خودم از دست خودم عصبانیم حالم اصلا خوب نیست . کل خانوادم به خاطر بی احتیاطی من مریض شدن . 

اره دفعه بعد اصلا کنارش نمیرم ( البته خودش چون دیر میاد ، میاد میشینه کنارم )