2777
2789
عنوان

کسی دیده آسیب نخاعی بتونه راه بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،بله خیلی وقته من راه میرم البته لنگان لنگان راه میرم سمت چپ بدنم آسیب دیده و درست کار نمیکنه

به شما وکتر گفته که دیگه نمیتونین راه برین؟

پاهاتون سنگین بود؟چه مدت بعد عمل تونستین راه برین

شما بعد عمل چکار کردین که تونستین راه برین

من قبل عمل شروع به راه رفتن کردم من دو ماه خورده ای بعد تصادفم عمل شدم آمپول سربرولایزین و سیتی کولین کلی قرصای تقویتی از همون اوایل هی منو اول می‌شوندن حالم بده میشد اما می‌شوندن تا بدن یکم عادت کنه بعدش یواش یواش شروع کردن ۳ نفری منو بلند کردن نگه داشتن تا پاهام عادت کنه بعد یکم جون گرفتن تونستم خودم تنهایی وایسم وهی بهتر بشه وضعیت

به شما وکتر گفته که دیگه نمیتونین راه برین؟پاهاتون سنگین بود؟چه مدت بعد عمل تونستین راه برین

به منم گفتن ۶ ماه تا ۱ سال نمیتونم راه برم بعدشم که دیگه معلوم نبود اما کمکم کردن تا تونستم راه برم

پاهام خیلی سنگین بود الآنم پای چپم سنگینی می‌کنه اما راه میرم 

۱۴ ماهه عموم این مشکل براش پیش اومده ولی هنوز هیچی فقط دستشو تونسته تکون بده خیلی کم حس بعضی جاهاش برگشته 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

همسایه ما یه مرد حدودا 90کیلویی هستند  قد بلند از ارتفاع سه طبقه افتادن پایین دو ماهی رو تو کما بودن و دکترا هم میگفتن اگه به هوش بیاد نمیتونه تکون بخوره و از نخاع گردن آسیب دیده اما بهوش اومد نیم سال اول اصلا امیدی نداشت اما بعدش کم کم خودش هم تلاش کرد و با کمک همسایه ها و برادرش مادرش الان که سه سال از قضیه میگذره به کمک یک عصا راه می‌ره خدارو شکر اما لنگ میزنه یکم دکترا باورشون نمیشد این آدم با این وزنش اصلا بتونه تکون بخوره چه برسه راه رفتن طوری بود دکترا خودشون مشتاق بودن میومدن بهش سر میزدن این آقا هم از روی پشت بام مسجد افتاده بود