2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 186 پست
صبرکن خدا بدجوری جوابشو میدهیه جوری مدام بنال از مادرش همش جلوشتوهم بهونه گیری نکن باهاش محبت الکی ک ...

آخه خیلی طرف خانواده اش شده آدمی ک همیشه دعوا داشت باهاشون اصن نمی تونم جلوش بگم مامانت فلان رفتار کرد باهام بد میشه 

الان ما دعوا می کردیم جمعه مامانش داشت فضولی میکرد بخدا از خدا میخام بمیره اینقدر رو مخمه زندگیمو ریده توش بخدا 

منم همش بیحالم میخابم حتی بیرونم نمیرم . من که ۱۴ سال تموم رفتم سرکار یهو اینجور بیعار شدم همش خوابم ...

سنگینیه.اگراینجوری شدی شک نکن هست اونم توی خونت

باز جالبه ب خواب آدم هم گیرمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه این چیزا حقیقت دارهمنم خسته شدم از طلسم های دیگران

برای  ما هم  همینه   خواهر  سالهاست  درگیرشیم   

هر روز  بقره  میزارم   انقد  باطل  کردم    بازم   نوشتن  

من  زن عموم   و زن همسایه  دشمنی  دارن  هی  انجام میدن      بعضی وقتا  فکر میکنم  چقدر   بیکار  پولدارن که  همش   دعا میزنن     ولی  مامانم  میگه  سپردم  به خدا   

و یک  روزی  تقاصشو  پس  میدن   

توکلمون به  خداست

منم اعتقاد نداشتم یه مدت دیگ خاستگار نیومد برام هرچی دعا ختم چله بگی خوندم اصلا تا ...

جیش خودت ؟ جیش بچه میگن بهتره 

حالا ما قبلا مامانم یچی داشت تو حموم با اون اب میریخن سرشون اسمش چهل کلید بود . میگفتن چله رو کسی افتاده باشع کارش جور درنیاد با این اب میریزن . بعد مامانم اون چل کلیدو نداشت چهل تا ظرف کوچولو اب پر میککرد مثلا با در بطری نوشابه ۴۰ تا اب پر میکرد میریخت تو لگن اونو میریخت سرش 

عکسش 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
آخه خیلی طرف خانواده اش شده آدمی ک همیشه دعوا داشت باهاشون اصن نمی تونم جلوش بگم مامانت فلان رفتار ک ...

وای چقد مث همیم.شوهرمنم همینطوری بوده الان نمیدونم چیشده که میخاد جونشو بده

منم امروز کلی پیش خدا دعاکردم خدایا چراباید بهترین روزام ازدست ی عجوزه ک عمرشو کرده تلخ بشه

از خدا میخام هوو بیاد سرش که منو دیگه با هوو اشتباه نگیره

برای ما هم همینه خواهر سالهاست درگیرشیم هر روز بقره میزارم انقد باطل کردم بازم نو ...

اره باید توکل کنیم ب بالایی

یکی ازراه هایی که درمقابل سحروطلسم ایمن بشیم اینه توی ساعات خاص بشینیم چشمامونو ببندیم تصورکنیم یه هاله اطرافمون وجودداره اینو تقویت کنی با تصور کردنت.

بخدا چشم حسود شورهچشم شور زندگی آدمو بدبخت میکنههمه چیزو باچشم بد ازدست میدی میری توی اغماموندم اینا ...

ببین حتی شوهرم افتاد زندان ما سند خودمون داشت بنام میشد دادگاه قبول نکرد .مادرشوهرم زنگ زد ب این گفت سند بیار گفت نمیارم میخام خونمو بفروشم . هنوزم خونشو نفروخته بعد انقدرررر بدبخت و بخیله یعنی نون سواره س این پیاده . همش داره میدوه دنبال پول اما بازم بدبخته

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
جیش خودت ؟ جیش بچه میگن بهتره حالا ما قبلا مامانم یچی داشت تو حموم با اون اب میریخن سرشون اسمش چهل ک ...

ما هم  داریم  چهل  کلید   خیلی خوبه   برای کسایی که  نازا هستن خوبه   منم  یه مدت  ریختم سرم   ولی  تاثیر  ادرار  بهتر بود    میگن  پسر ختنه نشد  دختر زیر  ۹ سال  ادرارش  باطل می کنه   ولی   ادرار  خودتو  بریزی  روسرت    هم  عالی  هر سری  رفتی حموم  بریز  اولش نیت کن   بعد  حموم  کن

ببین حتی شوهرم افتاد زندان ما سند خودمون داشت بنام میشد دادگاه قبول نکرد .مادرشوهرم زنگ زد ب این گفت ...

پس ببین دیگه خدا میخاد چطور جواب یه نفرو بده

بدبخت بودنشو علنا با چشمات داری میبینی دیگه.حالابشین تماشا کن هنوزم

ما هم داریم چهل کلید خیلی خوبه برای کسایی که نازا هستن خوبه منم یه مدت ریختم سرم ولی ...

من حالا همون چهل تا ظرف آبو گاهی میریزم . جیش امتحان نکردم 

میگما من اعتقاد نداشتم اما انقدر اطرافیانمون عوضی شدن ادم چه کارا ک نمیکنه با خودش . جیش نریخته بودم سرم ک اونم میریزم😅

من حالا همون چهل تا ظرف آبو گاهی میریزم . جیش امتحان نکردم میگما من اعتقاد نداشتم اما انقدر اطرافیان ...

😄😄😄دقیقا همینه باید همرنگ جماعت شد

وگرنه کلات پس معرکس خواهر

مردم از حسادت هرترفندی بتونن میزنن

اصن انگار شیطان بهشون تسلط داره که از خدا دیگه نمیترسن

همین خدا نشناس هااینکاراشونو میکنن خدا جوابشونو بده الهیالانم بچه داری شیر جوش نده.خودتو دشمن شاد نک ...

مگه میشه آخه جوش نزنم خودتو بزار جای من عروس خیانت کارشونو از ک و ن ش میخورن بعد با من اینکارارو میکنن البته جاریمم لنگه خودشونه اهل جادو جمبله