2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عجیب ‼ یعنی بی معنیه⁉

33 بازدید | 5 پست

سلام
دوستان شاید واقعا واقعا عجیب باشه
ولی من خواب دیدم داخل خونه بودم و یواشکی دور از چشم والدینم سیگار می کشیدم تازه با حالت استئصال..انگار معتادا😐 یا مثلا خواب دیدم داشتم التماس خواهرم میکردم ک بذاره یه نخ بکشم چون داشت مثلا ترکم میداد
یه مدته هرازگاهی خواب سیگار میبینم
خیلی وسوسه ام میکنه
😐 گزارش نزنید.. فرض کنید اینقدر وسوسه میشم که گاهی دلم میخواد واقعا برم بکشم..اما چون گناهه، خطرناکه، بوش تابلوئه، و نمیتونم بهونه بیارم، نمیتونم بکشم
😐😐😑😑 آقا یه راه حل بدید واقعا هر وقت بهش فکر میکنم دلم میکشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ادامس بجوید شاید یادت بره

راهی نیست واقعا

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا به یک گناه نزدیک شدید که میتونه اعتیاد آور واز بین برنده باشه.

روزی صد بار ذکر استغفار بعد از غروب کمک کننده هست.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
احتمالا به یک گناه نزدیک شدید که میتونه اعتیاد آور واز بین برنده باشه.روزی صد بار ذکر استغفار بعد از ...

درسته
ممنونم
میتونه تاثیر این باشه ک نماز نمیخونم؟

چقدر بچه و ساده ای    از خدا بخواه کمکت کنه    هر وقت یادش افتادی ی استغفرالله بگو      اگه اینم کمکت میکنه  از بچگی زن سیگاری میبینم ازش چندشم میشه حالم از دستش و دهنش به هم میخوره حاضرم ی مرد معتاد خیابانی برام لقمه بگیره  اما ی زن سیگاری نه