2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 186 پست
منم ریختم ورودی بالکنم دیگه زیر پا دری بیرون . دباره دوستم گفت جلو در کوچه هم میشه بریزی

منم  اعتقاد نداشتم  یه مدت  دیگ  خاستگار نیومد  برام     هرچی  دعا  ختم  چله  بگی خوندم     اصلا  تاثیر نداشت  

یکی  بهم  گفت    ادرار کن     بریز  سرت  تو حموم  بگو هر کی کرده  عاطل  من میکنم  باطل    

شاید  باورت  نشه  فردا صبحش  خاستگار اومد   پشمام   ریخت 😑😑😑 

از قدیم  شنیده  بودم   نگو  واقعیت  بوده

همیشه ی جا سرخر هستالان همون خاله حسودش کم کم روی مادرشوهرت هم ممکنه تاثیربزارهسعی کن اون کمتر بیاد ...

قهر بودیم دو سال بود .‌پارسال دخترشو شوهر داد دوباره اشتی شدن

ببین انقدر حسود و قلبش سیاهه . چشمش شوره .پارسال این موقع ها بود اومد خونه مادرشوهرم طبقه پایین . موقع برگشت منو تو کوچه دید منم از خرید میومدم جفت دستام پر بود .ببین اومدم خونه یه ساعت بعد شوهرم زنگ زد گفت بیمارستانم تو شرکت اهن افتاده رو سرم.یعنی خدا بهش رحم کرد. یه ماه بعدم اخراج شد . یبارم نامزد بودیم ب مادرشوهرم گفته بود چرا بچه ی تو موفق شد بچه های من هیچی نشدن من حسودیم میاد 

بخدا یه هفته نشد شوهرم بدهی سنگین بالا اورد افتاد زندان . کارش از دست داد یک سال تمام بیکار بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نامزدم مادرش نمیزارع باهم خوب باشیم دو روز ی بار می‌ره دعا میگیره ما رو ب جون هم میندازه رابطه م ...

صبرکن خدا بدجوری جوابشو میده

یه جوری مدام بنال از مادرش همش جلوش

توهم بهونه گیری نکن باهاش محبت الکی کن باسیاست یه مدت پیش برو تا بکشیش کلا سمت خودت

حتی اگه توی دلت حست خوب نیس ظاهری باش

چرا میکنه برا من خیلی پیش اومده

گربه ی خونگی یا ولگرد 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خدا لعنتتون نکنه دستشوییم داره میریزه اونم تو حیاطه دیگ جرئت نمیکنم برم حیاط چ ...

منه خر تنهام . باید برم مسواک بزنم دسشویی داخله اما رفتم زیر پتو 

آخه یکی گفته بود سگش حتما ماده باشه واگرنه اثر نداره

نمیدونم پس . من فقط دیده بودم همسایمون این کارو میکنه اون موقع من بچه بودم یادم نیست زیاد 

قهر بودیم دو سال بود .‌پارسال دخترشو شوهر داد دوباره اشتی شدنببین انقدر حسود و قلبش سیاهه . چشمش شور ...

بخدا چشم حسود شوره

چشم شور زندگی آدمو بدبخت میکنه

همه چیزو باچشم بد ازدست میدی میری توی اغما

موندم اینا چی بود خداآفرید

اخ گفتی منم دل مرده شدماین اثرات همین جادو جنبلاییه ک میارن توی زندگیامون

منم همش بیحالم میخابم حتی بیرونم نمیرم . من که ۱۴ سال تموم رفتم سرکار یهو اینجور بیعار شدم همش خوابم . بعد همین عنتر مادره میگه اره خوشم میاد میخابی   😐