2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 186 پست
اوکی باشه عزیزم ..زیاد فکرنکن خدا بزرگهحالا اگه تونستی یه پیش قدم بشو برای آشتی بامامانت بنظرم اوضاع ...

هیچ کدوممون نمیتونیم سخت داریم مقاومت میکنیم در مقابل اشتی کردن .من با کل خانواده ی خودم و حتی عمو ها عمه دایی با همه قط رابطه کردم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
😆

من برم ب شوهرم برسم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کدوممون نمیتونیم سخت داریم مقاومت میکنیم در مقابل اشتی کردن .من با کل خانواده ی خودم و حتی عمو ه ...

ای جان چه بد

پس معلومه خیلی اذیتی فردا بیا حتما بیشتر صحبت کنیم راجب مشکلت

الان هم فکرنکن بگیر بخاب

فردا دوسداشتی بیا شب بخیر

نه بگو اتفاقا بدترین کار ممکنهتوهم همش بگووایآخر زمونه شده مردم بی غیرت شدنقبلا زن خیانت میکرد اعدام ...

میدونی اینا اینقدر پرو هستن یهو دیدی گفتن نه اون اصلا خیانت نکرده چرا از خودت حرف درست میکنی 😂خیلی دورو هستن آخه هر روز ی چی میگن