2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 186 پست
پس ببین دیگه خدا میخاد چطور جواب یه نفرو بدهبدبخت بودنشو علنا با چشمات داری میبینی دیگه.حالابشین تما ...

حالا الان دخترش نامزده ببین یعنی گیر یه مادرشوهری افتاده بدبخت عالم شده دختره . میخاد ببره دهات زندگی کنه پیش خودش . بعد پسری ک میگفتن پولداره فلانه بی  پول از اب در اومد الان پول نداره عروسی بگیره یک ساله نامزدن . 

همین خالهه ک ب شوهر من کمک نکرد شوهرم افتاد زندان کارشو از دست داد و نتونست واس من عروسی بگیره .من بدون عروسی اومدم خونم 

الان جهاز دخترشو خریده . اما پسره پول عروسی گرفتن نداره حتی پول نداره خونه اجاره کنه آخرم دختره رو میبره خونه باباش زندگی میکنن . بعد دختره اینقدر اذیتش میکنن راضی نمیشه طلاق بگیره 

یعنی میگم ببین عوضی بدی هایی ک بمن کرد  از پای دختر خودش در اومد 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من حالا همون چهل تا ظرف آبو گاهی میریزم . جیش امتحان نکردم میگما من اعتقاد نداشتم اما انقدر اطرافیان ...

دقیقا میخاستم این کارو کنم  گریم کرفته  بود چندشم میشد  ولی   مجبور    بودم      دیگ  چ میشه کرد  

اخر الزمانه     میگن  مدرن  شدن ادما   قرن  فلانه    

ولی   الان    سحر جادو   خیلی خیلی    بیشتر از   زمان های  قدیم  شده     مردم  هنوز  تو دوران  جاهلیتت  

اخه  موفقیت  خوشبختی  دیگران رو چرا  خراب میکنن    خاک  تو سرشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه آخه جوش نزنم خودتو بزار جای من عروس خیانت کارشونو از ک و ن ش میخورن بعد با من اینکارارو میک ...

وااااای چرا همیشه عروس عجوزه عزیزتره

خیلی دوسدارم ب جون هم بیفتن آرزومه

منم بشینم ببینم تحقیرشدنشونو.جاری منم خیلی دخالت میکنه و اهل جادوجنبله

وااااای چرا همیشه عروس عجوزه عزیزترهخیلی دوسدارم ب جون هم بیفتن آرزومهمنم بشینم ببینم تحقیرشدنشونو.ج ...

ببین راجع ب قلیاب چیزی شنیدی؟ یبار خواهرم خرید با سرکه جوشوند ریخت سرش میگفت باطل سحره 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
تو خواب تحریک کرد یا بیداری .وای من تنهام دارم سکته میکنم

تو خواب من قشنگ خواب خواب بودم احساس کردم یکی منو تحریک کرد قشنگ بهم ور رفت نگو از اونورم شوهرمو داشته تحریک میکرده بعد مثل وحشیا بهم پریدیم 😂از فرداش خیلی حالمون بهتر بود و مهربونم تر بودیم آخه قبلش همش دعوا میکردیم

وااااای چرا همیشه عروس عجوزه عزیزترهخیلی دوسدارم ب جون هم بیفتن آرزومهمنم بشینم ببینم تحقیرشدنشونو.ج ...

واس ما دامادمون اونطوره خواهرمو میزنه خیانت میکنه عرق خوری میکنه رفیق بازی میکنه . بعد مامان بابام مثل سگ ازش حساب میبرن . بعد شوهر بدبخت بی زبون منو اذیت میکردن . خدارو شکر من قط رابطه کردم راااحت شدم 

حالا الان دخترش نامزده ببین یعنی گیر یه مادرشوهری افتاده بدبخت عالم شده دختره . میخاد ببره دهات زندگ ...

وااااای خدا چقد دوستت داشته

خوشبحالت ..پس الان باید خوشحال باشی 

خدا دیگه چطوری جواب یه آدم بده

توهم وقتی میبینیشون کنایه بنداز یه نیشخند هم روی لبات باشه همیشه پیشش

تو خواب من قشنگ خواب خواب بودم احساس کردم یکی منو تحریک کرد قشنگ بهم ور رفت نگو از اونورم شوهرمو داش ...

چ جالب🤣 حالا ببین من شوهرم حدود ۶ ماه ایناس بعد رابطه آبی ازش نمیاد ‌ . یهو شل میشه من به روی خودم نمیارم اما ناراحتم . بعد امشب میگه تپل شدی حامله ای گفتم آره از آب آفتابه حامله شدم😏بدش اومد 

ببین راجع ب قلیاب چیزی شنیدی؟ یبار خواهرم خرید با سرکه جوشوند ریخت سرش میگفت باطل سحره

اینو من انجام دادم ب وضوح دیدم یه مدت همه چیزو شد

اما دوباره شروع شد

قلیان باسرکه جوشوندم ریختم اطراف خونه

وااااای خدا چقد دوستت داشتهخوشبحالت ..پس الان باید خوشحال باشی خدا دیگه چطوری جواب یه آدم بدهتوهم وق ...

دیگه هر سری میاد زود اسفند دود میکنم یدونه تخم مرغ میشکنم . 

تو خواب من قشنگ خواب خواب بودم احساس کردم یکی منو تحریک کرد قشنگ بهم ور رفت نگو از اونورم شوهرمو داش ...

پس از اون جن خوبا بوده

بازم صداش کن و ازش تشکرکن

دمش گرم😄

اینو من انجام دادم ب وضوح دیدم یه مدت همه چیزو شداما دوباره شروع شدقلیان باسرکه جوشوندم ریختم اطراف ...

از کجا تهیه کردی قلیابو . منم بگیرم 

واس ما دامادمون اونطوره خواهرمو میزنه خیانت میکنه عرق خوری میکنه رفیق بازی میکنه . بعد مامان بابام م ...

وای عجب روزگاریه بخدا

ازته دل درکت میکنم چی میگی

اینجور موقعا خودت ازهمه بیشتر پشت شوهرت باش

بهترین راه حا همون قط ارتباطو کمرنگ شدنه

اون عرق خور هم بالاخره همه ازدستش عاصی میشن

و بعنوان آدم خوب شوهرت مثال زدنی میشه

چ جالب🤣 حالا ببین من شوهرم حدود ۶ ماه ایناس بعد رابطه آبی ازش نمیاد ‌ . یهو شل میشه من به روی خودم ...

😄😄وای گناه داشت نمیگفتی

ببین شاید بدنش ضعیف شده یه دکتر برو باهاش

وااااای خدا چقد دوستت داشتهخوشبحالت ..پس الان باید خوشحال باشی خدا دیگه چطوری جواب یه آدم بدهتوهم وق ...

انقدر این عوضیه . همین خونه رو میدونی با چه پولی خریده؟ ی برادرشوهر ناتنی شیرین عقل داشته ک پدر مادر نداشتع این نگه ش میداشته  .اینو گول میزده میگفته واست زن میگیرم .میفرستاده قبرستون گدایی میکرده این پولاشو میگرفته ازش ک زن بگیره واسش 

شبا جاشو تو حیاط مینداخته تو سرمای زمستون حتی  ‌ .بعد بنده خدا انقدر تو قبرستون حلوا خرما میخوره قند میگیره . بعد مینذارتش بهزیستی اونجا فوت میکنه