اره واقعا بعضا ک ناراحت میشم یادم میوفته ک چقدر آدم ب درد نخوری بود
من دیدم طرف زنش خیانت کرده بهش مرده به حرمت اون چندسالی که زنش بوده هیچ کجا از خیانت زنش صحبتی نکرده،تا خود زنش دلیل جدایی رو گفت. اونوقت شوهر سابق شما واقعا چجوری روش شده....سجده شکر کن که حداقل از این آدم بچه نداری🤲🏻
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب عزیزم اون درواقع داره به خودش ظلممیکنه ما الان غریبه ایم و دلیلی نداره از ایشون ناراحت بشماما دا ...
آره دقیقا از تمام کلماتش حرص میباره🤦🏼♀️ از حقتم کوتاه نیا حالش جا بیاد
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
عزیزم ما طلاق گرفتیم ایشونم ک بین اون چند صد نفره منو خورد کرد ...اولین بارش نیست
سلام ببین اون وقتی فکر می کنه به راحتی شما را از دست داده حرصش گرفته ولی بدلیل عرور بیجا عوض عذر خواهی از شما سعی کرده علیرغم میل خودش دست به تخریب بزنه مثل شکستن ظرف لیلی که دلیل عشق درونی مجنون بوده این آزار ناشی از دوستی و عشق بدلیل نافرجامی است چرا که براحتی نمی نونه ازدواج موفقی داشته و شما را هم دوست داره برای همین گاهی احوالپرسی می کنه ولی غرور بیجا و شیطان مانع است حالا یک زنگ بهش بزن بگو در حضور یک آدم مورد قبول دو طرف سنگ هاتونو باز کنید شما عزیز هم قلبا تیمچه علاقه ای وجود داره که رجوع بتونه به عشق تبدیل بشه