2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 81671 بازدید | 444 پست

حق داری منم بودم ناراحت میشدم ولی اسی هر راه ارتباطی با اون رو ببند نذار کسی از استوری هایش به تو خبری بیاره کلا از مجازی بیا بیرون 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این وقتا دو طرف در به هم خوردن رابطه بنوعی مقصرند بیرون خبری نیست سعی کنید همدیگرو دوست داشته باشین زندگی کنید باهاش حرف بزنی اونم از خر شیطان پایین میاد بعد جدایی هر دو طرف دیپرس میشین کمی گذشت داشته باشید بالاخره روز های خوب هم داشتین

ادم نفهم همینه ب زور جلو خودم گرفتم ک چیزی نگم

اون قصد داره تو چیزی بگی یا توجهت جلب بشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
تهش که چی؟دعوا کنیم ؟🤦🏻‍♀️

مریضه دوست داره بهش توجه بشه .... اصلا خودتو بزن کوچه علی چپ

ببین این وقتا دو طرف در به هم خوردن رابطه بنوعی مقصرند بیرون خبری نیست سعی کنید همدیگرو دوست داشته ب ...

عزیزم ما طلاق گرفتیم ایشونم ک بین اون چند صد نفره منو خورد کرد ...

اولین بارش نیست

سلام بچه ها آفرین تو رو خدا 😭😭😭

150 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

قبول بشم این ترم

موضوعش طلاق عاطفی و تعارضات زناشویی بین خانم هاست

خواهش می کنم

بخدا براتون دعا میخونم

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

خواهشمندیم با دقت به سوالات پاسخ دهید.

لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

هر عزیزی لطف کرد و جواب داد لایکم کنه بدونم چند نفریم