2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82771 بازدید | 447 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام استارتر امیدوارم حالت بهتر شده باشه 

بهترین راه بلاک ایشون هست و همچنین هر کسی هر خبری از ایشون خاست بهت بده با احترام تذکر بده که ادامه نده 

ایشون داره جنگ روانی راه میندازه 

منتظر عکس العمل شماست

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
سلام استارتر امیدوارم حالت بهتر شده باشه بهترین راه بلاک ایشون هست و همچنین هر کسی هر خبری از ایشون ...

سلام عزیزم اره سرش درد میکنه برای دعوا میخواد عقده اشو خالی کنه

عجب بی‌غیرتی بودهههه

اسی جدا شدن از این جانور بهترین تصمیم زندگیت بود‌.

هیچ واکنشی هم نشون نده تا بیشتر بسوزه مهریتم تا قرون آخرش بگیر و به حرف فامیلا هم توجه نکن، یه عده کلا دنبال خاله‌زنک بازین

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

عجب بی‌غیرتی بودههههاسی جدا شدن از این جانور بهترین تصمیم زندگیت بود‌.هیچ واکنشی هم نشون نده تا بیشت ...

اره واقعا بعضا ک ناراحت میشم یادم میوفته ک چقدر آدم ب درد نخوری بود

معلومه حسابی سوخته.لازم نکرده به کارتت بزنه، بدهیشو بهت بده.بقیشم بذاره جیبش که خودش مستحق تره انگا ...

دوس داشتم جوابشو منم استوری کنم ولی دیدم اصلا ارزش نداره این ادم

متاسفانه از مهریه دادن در میرن 

اگه عقد باشی اولش میری برا مهریه و نفقه تقاضا میدی 

پسره میره یه خونه دربه داغون میگیره با وسایل داغونتر که به قاضی بگه من خونه دارم ولی زنم نمیاد زندگی کنه اینجا حکم عدم تمکین میگیره که نفقه قطع بشه 

میمونه مهریه ،مهریه اگه پسر و دختر توافق کنن پسره یه چیز ناچیز بده به دختر که فقط تموم بشه بره 

که پسره خودش بره سراغ دختر مجرد زندگی جدیدش شروع کنه ،دختر طفلک  هم برچسب بیوه خوردن بهش بخوره ببینه کی میاد سراغش

اگه هم توافق نکنن سالی یک سکه مهریه می‌برند و طلاقی هم در کار نیست عمر دختر خانوم حرام میشه

متاسفانه از مهریه دادن در میرن اگه عقد باشی اولش میری برا مهریه و نفقه تقاضا میدی پسره میره یه خونه ...

اره همینطوره منم با کلییییی اذیت جداشدم ولی بیخیال حقم نمیشم