بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره تاثیر داره ولی تنبلی تخمدان با بهم خوردن پریودی خیلی ارتباط داره که میگی وریودت منظمهقرص زینک بخ ...
من رفتم دکتر برای اینکه پریودم منظمه باردار نمیشم گفتن تخمدان چپت تنبلی خفیفی داری که زیاد جدی نیس اما شوهرت اسپرماش افتضاحه ن کیفیت ن حرکت بخاطر مشکل شوهرم کاندید ای وی اف شدم با اینکه پریودم منظم بود ولی موی زاید داشتم و لک سر بازوم رو گرفته وگرنه هیچ علایمی از تنبلی رو نداشتم بجز این دوتا
عزیزم اولین علامت تنبلی بهم ریختن تایم پریود یا حجم کم خونریزی در پریوده وهیچ مورد قطعی وحود نداره که تنها تنبلی باعث نازایی بشه تا سنو ندید مشخص نمیشه که تنبلی داری یانه این از این واما درمورد ریزش مو هزاران دلیل داره اول ژنتیکی یا همون ارثی دوم کم خونی وکمبود آهن استرس کم آبی بدن وهمینطور تنبلی تخمدان وکیست
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من که تنبلی تخمدان دارم الان ۳ تا بچه دارم به نطر من ربطی نداره
من حتی آزمایشات چکاپ دادم از نظر ذخیره تخمدان خوب بودم از نظر پرولاکتین اینا هم خوب بود ۳۰تا آزمایش دادم عالی بود و عکس رنگی هم لوله هام باز بود و وضعیت رحمم خوب بودبقول شما منم فکر نمیکنم اگه شوهرم اسپرمش مشکل نداشت این تنبلی جلوه باردار شدنم رو میگرفت