این مهریه حق چندین سال کار بی مزد توی خونه تو ئه بدبخت
حق روحیه و زندگی که گرفتی
اگه حق نبود نه خدا تو قرانش می اورد نه ائمه برا زنشون مهر میکردن
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طولانی بود یه مشت چرت و پرت راجع به پول که منظور کلی این بود که تو زیادتر از حقت هم از من کندی و بردی و خوردی و....
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از این استوری ها هم داداش زنداییم تو قهرش گذاشت که کتکشم خورد😐
اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
ای خواهر تو این دنیا جایی برای ما نیست انگاردوساله دارم میدوام دنبال مهریه ام دریغ از ی هزارتومن😔
میدونی مشکل جای دیگس
این درخت از ریشه خرابه
خدا لعنت کنه این قانونارو
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️