دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم لازم نیست واکنشی نشون بدی برات مهمم نباشه تو تکلیفت باخودت معلومه اینکارو می کنه که واکنش نشون بدی اما با بیخیالی و بی توجهیت بیشتر اذیت میشه در کل آنفالوش کن
یاد اون کلیپ اینستا افتادم میگفت یه دقیقه شراب نخورین ببینیم کی به کیه 😅😅
والا معلوم نیس چی ب چیه😅
خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
تو شیطان بودی..عینه کلیده خراب بودی..درست شدنی نبودی..روباه بودی..گرگ بودی..مامانم راس میگف..نباید ب ...
وای اولشو خوندم فکر کردم منو میگی
گرخیدم
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …