2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 162 پست
تحصیلات و شغل و قیافه اون بالاتر،ولی خانواده ی من خیلی پولدارتر و تحصیل کرده تر،اما فرهنگ ها تقریبا ...

توهم درستو ادامه بده و به قیافت برس میتونی این اختلافاتو راحت از بین ببری کارت راحته مال من خیلی زیاده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

از لحاظ تحصیلات خانواده همسرم بالاتر هستن از خانواده خودم ،ولی از لحاظ مالی در یک سطحیم 

از لحاظ ظاهری هم اکثرا میگن من سرترم ولی ب نظرم در یک سطحیم همسرم ب چشم خودم خیلی جذابه و اینکه اخلاقش خیلییی بهتر ازمنه خیلی صبوره نمیدونم شایدم دلیلش اختلاف سنیمونه ( نه سال ازم بزرگتره)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ تحصیلات خانواده همسرم بالاتر هستن از خانواده خودم ،ولی از لحاظ مالی در یک سطحیم از لحاظ ظاهر ...

عجیبه اینجا چند تا کاربر گفتن همسرمون صبور تره و از نظر اخلاقی بهتر ...چمون شده ما خانوما؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

آره واقعا سخته این همه اختلاف

اذیت میشم تو جشنها و مناسبت ها خانواده خودم کادوهای افتضاح اونا سکه وطلا و...دوسه ساله تولد بچه هام به خانواده خودم نمیگم 😔😔

توهم درستو ادامه بده و به قیافت برس میتونی این اختلافاتو راحت از بین ببری کارت راحته مال من خیلی زیا ...

من مشکلی ندارم با این داستان،همسرمم همینطور،قیافه ام که خوب ذاتا ایشون بهتره دیگه،خدا اینجوری خلقش کرده🙂اونم منو دوست داشته که باهام ازدواج کرده،از بیرون کسی نگاه کنه اینجور نتیجه میگیره،که خب فلانی از زنش تحصیل کرده تر و خوشگلتره،وگرنه مشکل داخلی نداریم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من مشکلی ندارم با این داستان،همسرمم همینطور،قیافه ام که خوب ذاتا ایشون بهتره دیگه،خدا اینجوری خلقش ک ...

ما هم مشکل نداریم بقیه خیلی میگن خصوصا که من قبلا دوبار ازدواج کردم و دوتا بچه داشتم 

نمیدونم واقعا من خیلی زود رنجم و خوب زودم از کوره در میرم ولی همسرم خیلییی صبوره تازه وسواس شدید هم ...

آره شوهر منم اینجوریه،خاک بر سرم من گاهی دست بزن هم دارم،اونم هیچی نمیگه،کار به جایی رسید که دخترم میگفت مامان توروخدا بابا رو نزن😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نمیدونم واقعا من خیلی زود رنجم و خوب زودم از کوره در میرم ولی همسرم خیلییی صبوره تازه وسواس شدید هم ...

خدا حفظش کنه قدرشو بدون عزیزم

ما هم مشکل نداریم بقیه خیلی میگن خصوصا که من قبلا دوبار ازدواج کردم و دوتا بچه داشتم

برا ما کسی جرات گفتن نداره،شایییید تو دلشون بگن اونم شاید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای 😂😂😂🤭🤭 خوشبخت بشید عزیزم⁦❤️⁩

الان مدتیه آدم شدم،دعام کن،ممنونم همچنین♥️🌹😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810