2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 162 پست

در یه سطحیم .... ازنظر قیافه قد  سن من کمتره  خانوادگی خانواده من تحصیلاتشون بالاتره  هردوخانواده ثروتمندن هردوخلنواده بیفرهنگیم و ارتباط اجتماعی افتضاح

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده سال ب بالا اختلاف سن داریم البته ک ازدواج دومم هس

زیاد نیست که ده سال عزیزم خواهر منم ده سال با همسرش اختلاف سنی دارن خوبن با هم مرد بزرگتر باشه به نظرم عاقل تر و پخته تره

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تحصیلات و شغل و قیافه اون بالاتر،ولی خانواده ی من خیلی پولدارتر و تحصیل کرده تر،اما فرهنگ ها تقریبا یکسان

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خیلی فکر کردم 

حقیقت برتری نداریم 

هرجا من کمبود دارم اون کامل کرده و برعکس 😄

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

در یه سطحیم .... ازنظر قیافه قد سن من کمتره خانوادگی خانواده من تحصیلاتشون بالاتره هردوخانواده ثر ...

آفرین به این صداقت ولی خوبه دیگه تقریبا هم سطحید 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اسی اون چشم زخمی که گذاشتی نهایت تلاشت برای دور مردن چشم بد از همسرت بود😄

زندگیت پر برکت باشه عزیزم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

من و شوهرم خیلی به هم شباهت داریم

ظاهری که انگار خواهر برادریم

اخلاقی هم خیلی شبیه هم هستیم

ایشون وضع مالی بالاتری داره

من تحصیل و هوش بالاتر 

با هم کنار میایم کلا

خودش و خانوادش با بچه هات مشکلی ندارن؟بچه هات پیش شمان؟خداییش اینجوری اگر اخلاق و درکشون خوبه ، خیلی ...

نه بچه هام با خانواده پدریشونن اوایل خانوادش مشکل داشتن العان مشکلی نیست ۱۶ ساله ازدواج کردیم و یه بار بهم سرکوفت نزده چون من راضی نبودم خودش اصرار کرد

من و شوهرم خیلی به هم شباهت داریمظاهری که انگار خواهر برادریماخلاقی هم خیلی شبیه هم هستیمایشون وضع م ...

خوشبخت باشید 💚

ظاهری همسرم خیلی ازم سرتر بود بعد ۱۰ سال الان من بهترم تحصیلات در یه حدیم ولی موقعیت شغلی اون خیلی خوبه که با کمک و حمایت من بهش رسید

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اسی اون چشم زخمی که گذاشتی نهایت تلاشت برای دور مردن چشم بد از همسرت بود😄زندگیت پر برکت باشه عزیزم

ممنون عزیزم زندگی سختیو داشتم میترسم عزیزم 

خیلی فکر کردم حقیقت برتری نداریم هرجا من کمبود دارم اون کامل کرده و برعکس 😄

احسنت 

2810