2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 162 پست
آره شوهر منم اینجوریه،خاک بر سرم من گاهی دست بزن هم دارم،اونم هیچی نمیگه،کار به جایی رسید که دخترم م ...

ماشالا چه صبوره زنده باسه الهی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالا چه صبوره زنده باسه الهی

آره بنده خدا،یال و کوپالی داره برا خودش،ولی به من هیچی نمیگه،جالب اینجاست اون دفعه خواهرم و عمه ام که همسن و سالیم هم دست بلند کرده بودن رو شوهراشون،دخترم هم زارت گذاشت کف دست باباش،شوهرمم گفت بابا اشکال نداره اینا خانوادگی وحشین😂😂البته مدتیه شفا گرفتیم اگر خدا بخواد

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره بنده خدا،یال و کوپالی داره برا خودش،ولی به من هیچی نمیگه،جالب اینجاست اون دفعه خواهرم و عمه ام ک ...

زن داداش منم تو جمع میزنه تو صورت داداشم حالا داداشم لاتیه واسه خودش بیرون کسی میبینش میترسه اینقد زمختو و خشنه قیافش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همو دوست داریم قصدمون ازدواج ب خاطر مشکلی ک من دارم فعلا نمی تونه خواستگاری بیاد . پسر داییمه . 

ما خیلی سر تریم تو اقواممون ..

ولی کاش اونم سر تر بود 😭😭 

ب خاطر اینکه سر تر نیست میترسم نزارن ازدواج کنیم 😭😭😭😭😭😭

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

عجب شانسی داری اسی

نگو عزیزم زندگی سختیو داشتم توضیح دادم تو تاپیکای قبلیم فکر کنم خدا دلش برام سوخت این مردو اورد تو زندگیم البته العانم ی شب راحت سرمو روی بالش نمیزارم همش فکر بچه هامم که ازم دورن 

2810