اول خودم میگم 🙃همسرم یه سال از من کوچیکتره دکترا داره خوش هیکل و خوشتیپه خوش مشربو و کاریز ماتیکه 🧿خانوادش تحصیلکرده و پولدارن مادرش تقریبا ۴۰ سال پیش لیسانس گرفته و یه زن باسواد و مستقله کلی املاک و ....خانوادگی دارن دوتا از خواهر و برادراش اروپا زندگی میکنن و...واما من ازدواج سوممه دوتا بچه از ازدواج قبلیم دارم از نظر ظاهر و اندام خوبم ولی یه لیسانس قراضه روان شناسی دارم که تو دو مرحله با وقفه گرفتم
خانوادم وضع مالی متوسط رو به پایین دارن پدر و مادرم سواد ابتدایی دارن توی خانواده فقط من و یکی از خواهرام دانشگاه رفتیم بقیه دیپلم و زیر دیپلم مامانم یه زن ساده و بی سیاسته و از دار دنیا یه خونه کلنگی دوطبقه دارن( که هر روز برادرام به جونش میفتن که بفروشه و سهمشونو بده )..خدایی از نظر سواد و موقعیت خانوادگی ازم سرتره ...واین منو خیلی ناراحت میکنه سالهاست دوست و فامیل و آشنا چه به شوخی چه با طعنه اینو گوشزد میکنن بهم ولی من به روی خودم نمیارم و کم نمیارم هرگزززز
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعیت قبل ازدواج همه میگفتن من سرترمکسی باورش نشد بهش بله دادمالان بعد سال ها خانه داری خودم میدونم اون سرتره چون از نظر اجتماعی رشد کرده من نه راکد موندم
آره بنده خدا،یال و کوپالی داره برا خودش،ولی به من هیچی نمیگه،جالب اینجاست اون دفعه خواهرم و عمه ام که همسن و سالیم هم دست بلند کرده بودن رو شوهراشون،دخترم هم زارت گذاشت کف دست باباش،شوهرمم گفت بابا اشکال نداره اینا خانوادگی وحشین😂😂البته مدتیه شفا گرفتیم اگر خدا بخواد
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️