2777
2789
عنوان

موافقان کودک همسری فکر نمیکنن

361 بازدید | 32 پست

اصلا مغز ندارن ؟چون تو یه گروه یه پست گذاشته بودن از عوارض و رنج هایی که کودک همسر ها میکشن و چه بر سرشون میاد یکی اومده بود نوشته بود ۱۳ساله که دیگه بچه نیست پس چطور موافقید دوست پسر داشته باشه تو سن ولی شوهر نه یعنی اینا عقلشون در این حد میکشه که دیدن دختر ۸ساله دوست پسر داره به جای اینکه ببرن روانشناس و ببین چرا تو سنی که باید مشق بنویسه بازی کنه دنبال پسر هست ولی اینا چی کار میکنن به جاش ؟فوری شوهرش میدن 😂😐یعنی به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنن بعد فکر میکنن مخالفان کودک همسری با داشتن چندین دوست پسر برای دختر سن پایین موافقن 😂

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امثال اینا تو سرشون پشکله

به خاطر وجود چنین عقاید هایی ما جهان سومی هستیم

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مادرم مدیر مدرسه س 10قبل یک دختر پنجم دبستان رو مچش میگیرن، مامانم میره ب مادر دختره میگ و بجای راهنمایی درست بهش گفته اگ خواستگار داره ردش کن بره مادره یک هفته بعد دختر بیچاره رو شوهر داد ب پسر عموش، دلم کباب شد برا اون بچه، ب مامانم گفتم تقاص آه اون بجه رو پس میدی، سیس اینا ک کار درستی کردن هم گرفته بود برامون، بجا مشاوره اینجوری کردن با دختره 

مادرم مدیر مدرسه س 10قبل یک دختر پنجم دبستان رو مچش میگیرن، مامانم میره ب مادر دختره میگ و بجای راهن ...

واقعا گناهه مامانش بی سواده

مادرم مدیر مدرسه س 10قبل یک دختر پنجم دبستان رو مچش میگیرن، مامانم میره ب مادر دختره میگ و بجای راهن ...

الهی بگردم اخه پنجم ابتدایی خیلی کوچیکه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

من موندم چنین افرادی با این تفکر چرا خودشون تو بچگیشون ازدواج نکردن

بعضی خودشون هم کودک همسرن و میخوان بقیه هم عین خودشون باشن

آفرین جواب خیلی خوبی دادی بهشون

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

منم هفده سالم بود که مامانم شوهرم داد البته تقصیر مادرم نبود اطرافیان خاله دایی عمه همه میومدن میگفتن شوهرش بده با اینکه من اصلا دختر باریگوشی نبودم اهل دوست پسر بازی این داستانا نبودم سال اخر مدرسه با اولین خواستگار فرستادنم خونه شوهر 

2810